MamaRika розкритикувала Олега Винника за виїзд з України: вважає свого колегу головним розчаруванням року

Відома українська співачка нещодавно висловилась про свого колегу Олега Винника. Артист не виправдав очікування багатьох шанувальників і тепер платить за свій виїзд за кордон

Повномасштабне вторгнення для кожного з українців стало найтрагічнішою сторінкою в житті. Проте, єдиний прийнятний наслідок великої війни – скинуті маски та розкриті очі. 24 лютого 2022 року показало погані сторони тих, кого вважали ідеалом, та хороші риси тих, кого давно вважали поганцями. Разом з таким усвідомленням у багатьох людей змінилась думка: про колег, друзів, товаришів і навіть рідних.

Зокрема, найобговорюванішою персоною минулого року в українському шоубізнесі став Олег Винник. З початку повномасштабної війни знаменитості в рідній країні немає – він виїхав за кордон, та вже понад рік артист живе з родиною у Німеччині. Представники відомого українського співака раніше розповідали, що у Німеччині він сидить не просто так, а проходить курс лікування. Втім, чимало фанатів і колег висловили розчарування з приводу від’їзду Винника, навіть попри його захворювання.

Олег Винник став найбільш обговорюваною персоною минулого року
Олег Винник став найбільш обговорюваною персоною минулого року

Так, наприклад, у нещодавньому інтерв’ю для Stand Up Battle Club відома українська співачка MamaRika висловилась про свого товариша по сцені. Ведучі подкасту попросили знаменитість поділитись своїм ставленням до Олега Винника. У відповідь зірка зазначила, що він – головне розчарування року.

Ба більш, слід звернути увагу на те, що MamaRika взагалі без особливого ентузіазму говорила про свого колегу. Знаменитість дуже коротко відповіла на запитання й попросила перейти до наступної теми. Схоже, що українська співачка настільки незадоволена поведінкою артиста, що навіть не хоче про нього говорити.

Винник – це взагалі! Я в шоці. Олезя – просто зашквар року. Давай потім про це поговоримо, – відповіла на запитання журналістів MamaRika.

Цілком очікувано, що далі про Олега Винника вже ніхто не згадував і ця розмова завершилась на дуже короткому, але лаконічному, коментарі співачки щодо її колеги.

MamaRika невтішно висловилась про Олега Винника, назвавши його зашкваром
MamaRika невтішно висловилась про Олега Винника, назвавши його зашкваром

Нагадаємо, що раніше близька подруга Олега Винника Оля Полякова в одному з інтерв’ю коментувала раптове зникнення артиста. Зокрема, Суперблондинка зізналась, що вона не може й не хоче розповідати абсолютно всього, втім знає точно: в її колеги є серйозні проблеми зі здоров’ям.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини