“В нього ще були гроші”: Оля Полякова пригадала безтурботні часи, коли чоловік возив її відпочивати у Монако

Відома українська співачка Оля Полякова нещодавно пригадала, як відпочивала з коханим чоловіком за кордоном, задовго до того, як він став банкрутом

Для найвідданіших шанувальників відомої української співачки Олі Полякової не є секретом той факт, що вона виходила заміж за неймовірно багатого українського бізнесмена. Втім, фінансова криза 2008 року поставила хрест на діяльності Вадима Буряковського й відтоді Суперблондинка забула про золоті гори й шикарні подарунки. Хоча артистка поступово почала й сама заробляти достатньо, зізнається: те життя, яке було раніше, вже не повернеться.

До слова, нещодавно на YouTube-каналі Маші Єфросиніної вийшов новий випуск шоу “Дорослі дівчата”, в якому зіркові подруги обговорили, як говорити та приймати рішення. У ході програми знаменитості навіть зачепили тему минулого життя Суперблондинки.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова обговорили цікаву тему у новому випуску свого шоу
Маша Єфросиніна та Оля Полякова обговорили цікаву тему у новому випуску свого шоу

У розмові Оля Полякова чесно зізналась, що вона ніколи не вагалась, коли потрібно було прийняти те чи інше рішення – діяла вона завжди швидко та без будь-яких сумнівів. Втім, неможливо сказати, що зірка української естради проявляла таку ж рішучість, коли мова йшла про певний вибір. Артистка зізналась, що, якщо перед нею ставав вибір у декілька речей, дій тощо, то їй завжди було важко вирішити, що робити.

Як приклад, знаменитість пригадала ситуацію, що деякий час тому трапилась у Монако. Тоді знаменитість вагалась, яку брендову сумочку слід купити. Пораду вона спитала у свого чоловіка Вадима Буряковського, який, за словами Полякової, тоді ще мав багато грошей.

“Мій чоловік знає, що мені ніколи не можна давати вибору. Я не можу прийняти рішення – цю кофтину чи цю… Колись я йому показувала абсолютно дві однакові сумки, в яких тут щось висіло, а тут – ні, я стою і пів години в цьому Монако [обираю]. Це ще було давно-давно, коли в нього було багато грошей. Я стояла і думала, мені цю сумку за 2 тисяч доларів чи цю. Знаєш, що він мені сказав? “Я не можу дивитись на ці муки, бери дві”, – пригадала Оля Полякова.

Оля Полякова пригадала, як їздила на відпочинок зі своїм чоловіком за кордоном
Оля Полякова пригадала, як їздила на відпочинок зі своїм чоловіком за кордоном

Нагадаємо, що раніше відома українська співачка Оля Полякова вже розповідала про фінансову кризу, через яку збанкрутував її чоловік. За словами артистки, в певний момент ця криза переросла й у сімейну, а мова йшла навіть про розлучення. Втім, пара залишилась разом, оскільки, зізнається Полякова, вона дуже любить свого чоловіка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини