“У неї сталеві нерви”: Зібров пригадав, як його донька взяла під контроль батьківський бізнес після 24 лютого

У новому інтерв'ю відомий український артист розповів про свою доньку Діану, яка у розпал сімейної кризи взяла під контроль батьківський бізнес. Зібров зізнався, що пишається рідною людиною

Останнім часом життя відомого українського артиста Павла Зіброва ледве не без перестанку приносить йому ті чи інші проблеми. У новому інтерв’ю для шоу “Життя відомих людей” знаменитість зізнався, що все почалось у період пандемії та продовжується до нині. Зокрема, зірка української естради пригадав момент, коли його донька Діана вразила всіх сталевими нервами.

Павло Зібров про свою доньку

У новому випуску шоу про зірок “ЖВЛ” розповіли про один з найважчих періодів життя Павла Зіброва. Тоді артист захворів на коронавірус та декілька тижнів самостійно не міг дихати. Поки знаменитість боровся за життя, його оточували найближчі люди. Втім, тоді він на деякий час втратив можливість займатись улюбленою справою – творчістю.

Павло Зібров пригадав початок повномасштабної війни в Україні
Павло Зібров пригадав початок повномасштабної війни в Україні

Здавалося б, після одужання все почало повертатись на круги своя, але раптово життя приготувало для всіх українців чергове випробування. Артист пригадав, що незадовго до початку повномасштабної війни він зі своєю командою готувався до ювілейного концерту, під час якого планували вразити шанувальників новинками.

“Йшла підготовка до мого ювілейного концерту. Готували вже дуети, нові пісні, нові костюми, постановки. І це все 24 лютого обламалось”, – пригадав артист.

Понад рік тому перевернулось життя всіх українців, що, очікувано, дуже позначилось на моральному стані. Так, наприклад, кохана дружина Павла Зіброва переживала нервові зриви та дуже погано почувалось. Артист пригадав, що Марина Зіброва зіткнулась з панічними атаками та майже не спала, тому він почав думати, як же розрадити кохану.

Рішення прийняв миттєво: всі хатні та домашні справи він взяв на себе, аби в дружини було більше часу на відпочинок, аби кохана могла оговтатись. Втім, і самому Зіброву було надзвичайно важко. Тоді на поміч прийшла не менш важлива в його житті жінка – донька Діана.

“Діана – молодець, у неї сталеві нерви. Вона рвалась: “Я нікуди не їду, я тут, чим треба допомогти”. Когось там забрати, перевезти”, – пригадав Зібров.

Донька Павла Зіброва завжди підтримувала та підтримує свою родину
Донька Павла Зіброва завжди підтримувала та підтримує свою родину

Зірковий батько з щирою усмішкою на очах пригадав, як його донька не дала йому впасти в депресію. До слова, саме Діана Зіброва вмовила свого тата повернутись до написання пісень – не лише ліричних і сумних, але й більш життєствердних. Крім того, зіркова донька після початку повномасштабної війни стала продюсером батька.

Нагадаємо, що у мирні часи цим займалась Марина Зіброва. Дружина українського артиста була правою рукою свого чоловіка не лише в родині, а й на сцені – вона завідувала його справами та займалась бізнесом. Втім, врешті-решт, цю відповідальність довелось перекласти на іншу людину – Діану.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини