Єгор Крутоголов з “Дизель Шоу” зізнався, чому не засуджує Писаренка та Нікішина, які повернулись до росії

Художній керівник популярного українського гумористичного проєкту "Дизель Шоу" висловився про акторів, які колись входили до складу команди, втім вирішили переїхати в росію

Нещодавно відомий український гуморист та актор Єгор Крутоголов дав інтерв’ю для журналістки Тетяни Гончарової. У ході розмови вони обговорили, зокрема, ставлення художнього керівника “Дизель Студіо” до його колишніх підопічних – Євгена Нікішина та Сергія Писаренка, які виїхали з України та деякий час працювали на російських майданчиках.

Перш за все, розповів Єгор Крутоголов, що Сергій Писаренко наразі знаходиться в Естонії, а ось Євген Нікішин таки повернувся жити до сусідньої країни, де і народився. Разом з тим, додав український гуморист, він нормально ставиться до своїх ексколег. Свою позицію Крутоголов пояснив просто:

“Я їх не засуджую, тому що жодного поганого слова про Україну від них я не чув”

Єгор Крутоголов пояснив, чому не засуджує Писаренка та Нікішина
Єгор Крутоголов пояснив, чому не засуджує Писаренка та Нікішина

Тетяна Гончарова зазначила, що, на її думку, сьогодні слід звертати увагу не на те, що хтось не говорить нічого поганого про країну, а на те, чи говорять хоча б щось хороше на адресу України. Журналістка поцікавилась, що Крутоголов думає стосовно цього.

Керівник “Дизель Шоу” зізнався, що йому б, звісно, хотілося почути від своїх товаришів і колишніх колег слова підтримки, втім він розуміє, чому вони мовчать. Єгор Крутоголов зазначив, що переймаються вони не лише за себе, а й за свої сім’ї.

Єгор Крутоголов висловився про своїх колишніх колег Нікішина та Писаренка
Єгор Крутоголов висловився про своїх колишніх колег Нікішина та Писаренка

Нагадаємо, що минулого року навколо відомих гумористів та акторів Сергія Писаренка та Євгена Нікішина розгорівся гучний скандал. На початку повномасштабної війни в Україні знаменитості записали відео, в якому засудили вторгнення російської армії на території суверенної країни. Втім, пізніше з’ясувалось, що зірковий дует вирушив виступати на круїзному лайнері, який курсує між російським курортним містом Сочі та Туреччиною.

Восени 2022 року Євген Сморигін, відомий білоруський комік і гуморист, який сьогодні робить громадянство України, висловився про своїх колишніх колег. З’ясувалось, що Нікішин і Писаренко більше не є членами команди “Дизель Шоу”. Разом з тим, Сморигін не став поливати артистів брудом і зізнався, що з людської точки зору їх можна зрозуміти, оскільки в росії артисти мають сім’ї. Саме тому, за словами Сморигіна, вони розійшлись на спокійній ноті.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини