Єфросиніна пригадала, як Оксана Марченко підставила її на Танцях з зірками: “Все зроблено, щоб вигнати мене”

Відома українська ведуча й благодійниця розповіла про неприємний досвід участі в "Танцях з зірками". Маша Єфросиніна зізналась, що тоді її вигнали з проєкту навмисно

Нещодавно на YouTube-каналі Маші Єфросиніної вийшов новий випуск шоу “Дорослі дівчата”. У проєкті зірка разом зі своєю колегою Олею Поляковою обговорили чимало цікавих питань та розповіли шанувальникам багато приголомшливих історій. Зокрема, Єфросиніна пригадала, як у минулому брала участь в шоу “Танці з зірками” та зізналась, чому насправді її вигнали з проєкту.

Тоді у популярному українському танцювальному шоу участь брала також Оксана Марченко, ведуча та журналістка, дружина Віктора Медведчука. За словами Маші Єфросиніної, її конкурентка на проєкті доклала максимум зусиль, аби позбутись її.

Маша Єфросиніна пригадала свою участь в проєкті Танці з зірками
Маша Єфросиніна пригадала свою участь в проєкті Танці з зірками

Маша Єфросиніна пригадала, як 2018 року їй зробили пропозицію взяти участь у танцювальному шоу. Зірка зізналась, що вона тоді мала розбитий моральний стан, а, поглянувши у список інших учасників, запідозрила, що не витягне на рівні з іншими.

“Я розумію, що добір був шалений. Тобто там був тільки топлист. Я розумію, що у мене немає ресурсу бути на рівні з усіма – боротися, бути крутою. Я була виснажена, побита, я була на дні кар’єри”, – пригадала Маша Єфросиніна.

Більш того, продовжила свою розповідь знаменитість, вона зрозуміла, що буде важко й через те, що побачила в списку учасників шоу Оксану Марченко. Ба більш, Єфросиніна пригадала, що всі учасники шоу зрозуміли, що легко там не буде нікому, коли дізнались про участь дружини Медведчука.

Маша Єфросиніна зізналась, що Оксана Марченко доклала зусиль та зробила все можливе, аби її вигнати
Маша Єфросиніна зізналась, що Оксана Марченко доклала зусиль та зробила все можливе, аби її вигнати

Ведуча також натякнула, що шоу з Марченко було проплаченим. Маша Єфросиніна також додала, що вона впевнена в тому, хто саме винен в її програші. Знаменитість зазначила, що посприяла цьому Оксана Марченко, а раніше це вже неодноразово перевіряли.

До слова, своє обурення через той факт, що в шоу бере участь Оксана Марченко Маша Єфросиніна висловлювала ще напередодні прем’єри проєкту 2018 року. Тоді на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікувала допис, в якому зазначила, що дуже негативно ставиться до того, що з танцювального проєкту намагаються зробити політичний.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини