“Як же добре вдома”: Даша Кацуріна не змогла жити за кордоном і вирішила повернутись у Київ до Дантеса

Після розлучення з Надією Дорофєєвою відомий український шоумен і співак Володимир Дантес знайшов своє щастя з іншою дівчиною. Даша Кацуріна нещодавно повернулась з-за кордону до коханого

Раніше однією з найвідоміших пар України були Володимир Дантес і Надя Дорофєєва. Втім, в один момент шлюб закоханих дав тріщину та навесні минулого року вони оголосили про розлучення. Сьогодні колишні чоловік і дружина почали стосунки вже з іншими – Дашею та Михайлом Кацуріним, з якими раніше дружили родинами. Хоча шквал критики з боку шанувальників вже стих, інтерес публіки до особистого життя зірок не вщухає.

Даша Кацуріна та Володимир Дантес тішать своїх підписників милими історіями про свої стосунки. На особистих сторінках у соціальній мережі Інстаграм зіркова пара час від часу викладає цікаві фотографії та розповідає кумедні історії із сімейного життя. Нова дівчина українського шоумена має двох дітей від колишнього чоловіка, яким Вова Дантес став близьким другом.

Даша Кацуріна та Вова Дантес будують стосунки, сповнені гармонії та кохання
Даша Кацуріна та Вова Дантес будують стосунки, сповнені гармонії та кохання

Шанувальники зіркової пари завжди раді бачити щасливих кумирів разом, а Дантес і Кацуріна не відмовляють фанатам у такій можливості. Так, наприклад, нещодавно українська дизайнерка, рестораторка та блогерка виклала на своїй сторінці в Інстаграмі нову фотографію з коханим бойфрендом. Знаменитість таким чином повідомила, що повернулась з-за кордону додому й потішила підписників милим сімейним кадром.

Даша Кацуріна показала нову милу фотографію зі своїм бойфрендом Вовою Дантесом
Даша Кацуріна показала нову милу фотографію зі своїм бойфрендом Вовою Дантесом

До слова, за кордоном українська блогерка вирішувала робочі питання. Знаменитість раніше вирушила у Польщу, де володіє магазином з одягом власного виробництва. Схоже, що така довга розлука позначилась і на Кацуріній, і на Дантесі, оскільки на новій фотографії вони виглядали дуже щасливими.

Слід зазначити, що Даша Кацуріна наразі живе на дві країни – в Україні та в Польщі. На початку повномасштабної війни разом з дітьми вона перебувала у Варшаві, а коли ситуація відносно стабілізувалась, зірка прийняла рішення повернутись в рідне місто, оскільки ніде й ніколи не буде так добре, як вдома. А ось діти знаменитості тимчасово мешкають у Польщі, саме там у перший клас пішла її старша донька.

Враховуючи те, що діти Кацуріної мешкають за кордоном, вона вирішила таки час від часу повертатись до Дантеса в Україну.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини