“Мене хотіли використати”: Ані Лорак пояснила, чому переїхала до росії та продовжує там жити сьогодні

Останнім часом навколо відомої української співачки Ані Лорак вирують справжні пристрасті. Знаменитість відповіла на запитання, яке турбувало мільйони шаунвальників: чому свого часу вона поїхала з України та продовжує жити у сусідній країні

Колись відома та шанована в Україні співачка після 2014 року переїхала жити та працювати в сусідню країну. З початком повномасштабної війни знаменитість довго мовчала та вирішила не висловлювати конкретної позиції. Сьогодні на особистій сторінці Ані Лорак у соціальній мережі Інстаграм з’явився допис, в якому артистка спробувала розставити всі крапки над “і”.

Так, у зверненні до своїх шанувальників відома співачка, зокрема, пояснила, чому в минулому вирішила продовжити будувати кар’єру в росії, залишивши рідну країну. Подробиць знаменитість не розкривала, втім цілком зрозуміло натякнула: влада поставила її перед вибором.

Ані Лорак у новому дописі пояснила, чому переїхала жити і працювати в росію
Ані Лорак у новому дописі пояснила, чому переїхала жити і працювати в росію

У своєму зверненні до шанувальників артистка зазначила, що вона завжди й попри все ідентифікувала себе українською співачкою та ніколи не відмовлялась від свого коріння. Зірка пригадала навіть свою участь у Євробаченні, коли посіла на пісенному конкурсі друге місце. Разом з тим, співачка зізналась, що вона ніколи не хотіла покидати територію України, втім так склались обставини.

“З початком конфлікту між Росією та Україною я опинилася в центрі уваги безлічі пліток без жодних фактів. 2014 року деякі політичні діячі в Україні хотіли використати мене у своїх цілях, з чим я не могла погодитися… мені надали лише два варіанти: “Або ти граєш у нашу гру, роблячи те, що ми тобі говоримо, або ти не співатимеш у цій країні”. Ультиматум уряду моєї власної країни став тим переломним моментом, який підштовхнув мене до переїзду в Росію, де я була прийнята і продовжувала рости як артист…”, – зазначила Ані Лорак.

До слова, у своєму новому дописі знаменитість не називає речі своїми іменами, замість “війни” використовуючи слово “конфлікт”. Разом з тим, зірка зазначила, що “загибель людей внаслідок конфліктів розбиває мені серце”.

Текст з нового допису Ані Лорак
Текст з нового допису Ані Лорак

Таким чином артистка спробувала пояснити або радше натякнути, чому виступає та живе у сусідній країні, адже ніякої доказової бази у її дописі не було. Крім того, у зверненні до публіки Ані Лорак заявила, що ніколи не фінансувала армію та ніяким чином не підтримувала все, що стосується мілітаризму. Схоже, цю заяву знаменитість зробила на тлі останніх новин про те, що в росії скасовують її концерти через побоювання, ніби артистка може підтримати українську армію.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини