Зірка “1+1” Соломія Вітвіцька розповіла про новий досвід: було боляче, але її за руку тримав статний чоловік

Відома українська телеведуча розповіла про незвичайне заняття, на яке нещодавно наважилась. Знаменитості було нелегко, але вона точно хоче спробувати зробити так ще раз

Соломія Вітвіцька здобула свою популярність на українському телебаченні. Сьогодні знаменитість працює ведучою на каналі “1+1”, а також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. На своїй сторінці Вітвіцька часто комунікує з шанувальниками та ділиться з підписниками цікавими новинами та історіями зі свого життя. Так, наприклад, нещодавно зірка зізналась, що пережила болісний, але трансформаційний досвід.

Соломія Вітвіцька вирушила у масажний салон, втім похід завершився не лише приємними відчуттями від СПА-процедур, але й болісним досвідом. Зірка зізналась в особистому блозі, що наважилась стати на цвяхи. Знаменитість зізналась, що це було для неї першим разом, саме тому вона виконувала всі вказівки фахівця й не ризикувала своїм здоров’ям.

Соломія Вітвіцька вперше в житті встала на цвяхи
Соломія Вітвіцька вперше в житті встала на цвяхи

Коли знаменитість намагалась встати на цвяхи, вона трималась за руки свого наставника. Судячи з опублікованої на її сторінці Історії, цей досвід виявився для Соломії Вітвіцької не з легких. Контролювати власні емоції телеведучій було вкрай важко, втім попри все вона не відмовилась від задуманого й врешті-решт встала на цвяхи босими ногами.

Спершу зірка українського телебачення намагалась тримати себе в руках і навіть не показувати виразом обличчя, як їй боляче. Втім, пізніше Соломія Вітвіцька не могла стерпіти та почала усміхатись, а потім і зовсім закричала від неприємних почуттів. Втім, коли знаменитість таки змогла двома стопами встати на цвяхи, вона спробувала заспокоїтись і знову відчути спокій.

В описі знаменитість натякнула, що пережитий досвід їй дійсно сподобався, хоча й був важким. Ба більш, Соломія Вітвіцька зазначила, що наступного разу до процедури потрібно краще підготуватись. Отже, українська телеведуча збирається ще раз встати на цвяхи.

Соломія Вітвіцька розповіла про свій досвід ставання на цвяхи
Соломія Вітвіцька розповіла про свій досвід ставання на цвяхи

Зазначимо, що практика стояння на цвяхах вважається дуже корисною з точки зору відновлювальних та оздоровчих процесів в організмі. Така метода допомагає відчути приплив енергії та позбутись усіх затисків у м’язах і тілі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини