Олександра Заріцька з KAZKA серйозно закохалась: зірка розповіла, як починались її стосунки з бойфрендом

Відома українська співачка Олександра Заріцька зустріла кохання всього свого життя. Знаменитість не полюбляє говорити про особисте, втім цього разу наважилась розповісти про бойфренда

Олександра Заріцька, українська співачка та артистка, здобула популярність серед своїх шанувальників у складі гурту KAZKA. Як і у випадку зі всіма знаменитостями, авдиторію Заріцької цікавить не лише її професійна діяльність, а й особисте життя. Зірка звикла приховувати подробиці з романтичного фронту, втім тепер вирішила розповісти фанатам, що та як.

У нещодавньому інтерв’ю для JetSetter Олександра Заріцька розповіла про початок стосунків з бойфрендом Павлом Тараненком. Обранець відомої української співачки є музикантом початківцем, а також – motion-дизайнером HAWX. За спогадами знаменитості, вони з коханим були знайомі задовго до того, як почали стосунки. Саме тому, зізнається Заріцька, їхню історію не може віднести до категорії “любов з першого погляду”.

Олександра Заріцька зі своїм бойфрендом Павлом Тараненком
Олександра Заріцька зі своїм бойфрендом Павлом Тараненком

Артистка пригадала, що познайомилась з майбутнім хлопцем у компанії друзів, а сталось це багато років тому. Довгий час пара мала виключно дружні взаємини та навіть не задумувалась про те, щоб стати кимось більшим одне для одного. Втім, пізніше між Заріцькою та Тараненком промайнула іскра та вони зрозуміли, що весь цей час їхнє кохання було зовсім поруч.

“Ми знайомі з Пашею вже багато років, періодично зустрічалися в компаніях спільних друзів та по роботі, адже обоє займаємося творчістю. А стали парою та почали жити разом незадовго до початку повномасштабної війни”, – пригадала Олександра Заріцька.

Зірка також зізналась, що вони намагаються не говорити багато про свої стосунки та не робити з них шоу в соціальних мережах. Втім, розповідає Заріцька, таке можливо лише на початку роману. Зараз же вони починають будувати дещо серйозніше, тому й приховувати деталі стає все важче.

Олександра Заріцька зі своїм коханим бойфрендом
Олександра Заріцька зі своїм коханим бойфрендом

Артистка зазначила, що вона сьогодні все-таки дотримується позиції, що особисте має залишатись особистим. Втім, артистка так сильно закохалась і відчула такі глибокі почуття, що таки захотіла поділитись подробицями своїх стосунків з фанатами. Разом з тим, підсумувала артистка, “смакувати” деталі взаємин з коханими вона все ще не збирається.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини