Алекс Топольський з Холостяка-12 зізнався, чому після розставання не видаляє спільні фото з Катею Лозовицькою

Американський бізнесмен і підприємець українського походження Алекс Топольський пояснив, чому на його сторінці досі можна знайти фотографії з Катериною Лозовицькою

Після участі в реаліті-шоу “Холостяк-12” Алекс Топольський здобув популярність та славу серед української авдиторії. Хоча знайти обраницю, з якою в чоловіка вдалось би побудувати серйозні та міцні стосунки, не вийшло, бізнесмен здобув чимало прихильників. Сьогодні знаменитість веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм.

Зі своїми підписниками Алекс Топольський активно комунікує та намагається якомога частіше спілкуватись. Зокрема, знаменитість полюбляє рубрику “запитання-відповідь” та вважає, що таким чином можна зблизитись зі своїми шанувальниками. Нещодавно ексхолостяк знову відповідав на питання своїх підписників.

Алекс Топольський відповів на запитання, які цікавлять його шанувальників найбільше
Алекс Топольський відповів на запитання, які цікавлять його шанувальників найбільше

Запитань від шанувальників було багато. Зокрема, авдиторія Топольського цікавилась його новими стосунками та намагалась дізнатись якомога більше про нову дівчину знаменитості. Крім того, один з фанатів запитав, чому чоловік досі не видалив фотографії зі своєю колишньою дівчиною Катериною Лозовицькою, переможницею Холостяка-12, та чи не проти вона того факту, що в його блозі досі є згадки про неї.

Після фіналу проєкту деякий час зіркова пара зустрічалась, втім врешті-решт розсталась. Алекс Топольський вирішив залишити спільні кадри на своїй сторінці в блозі та пояснив це тим, що вони нічого не означають. Чоловік поцікавився, чому взагалі Катерина Лозовицька має бути проти їхніх спільних фото на його сторінці.

Втім, запитань про нову дівчину Топольського було значно більше. Чоловік вперше розкрив так багато деталей про свою кохану. Виявляється, дівчині 23 роки, вони будують стосунки понад два місяці, а заробляє на життя дівчина Топольського власним брендом жіночого одягу.

Алекс Топольський також зазначив, що дуже цінує у своїй дівчині щирість та цілеспрямованість, а її внутрішня та зовнішня краса його дуже надихають. Крім того, ексхолостяк зізнався, що загадкова незнайомка привернула його увагу одразу, а інтуїція підказала чоловікові, що це – його людина. Разом з тим, імені своєї нової обраниці Топольський вирішив не називати, зберігаючи інтригу.

Алекс Топольський відповів на запитання шанувальників
Алекс Топольський відповів на запитання шанувальників

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини