Олег Винник і Таюне “кинули” сина в Німеччині: сьогодні іноземки сходять з розуму по Юліану

Популярні співаки Олег Винник і Таюне давно приховують свої справжні стосунки. Тим не менш, у мережі чимало є інформації про їхній шлюб та навіть спільну дитину. Як виглядає потенційний син зірок?

Олег Винник і його бек-вокалістка Таюне ведуть вельми закритий спосіб життя. На сцені вони віддають всю свою енергетику своїм прихильникам, а ось, коли софіти гаснуть, ці знаменитості закриваються від фанатів. Ще не було жодного коментаря стосовно шлюбу, наявності дітей чи взагалі близьких родичів ні від Головного вовка країни, ні від його компаньйонки

Дружина Олега Винника Таюне показала, як виглядає у реальному житті без макіяжу
Олег Винник і Таюне кинули сина в Німеччині

Тим не менш, наприкінці 2020-го року стало відомо, що на змаганнях у Німеччині засвітився спортсмен-плавець, який має підозріло схоже прізвище до нашого співака.

Що відомо про таємного сина Олега Винника у Німеччині?

Його звати Юліан, а прізвище носить таке саме, як і найпопулярніший співак України, Винник. І хоч спортсмен — німецький, схоже, коріння має наше. Обличчя юнака розгледіти не можливо, адже на єдиних світлинах, де можна роздивитися наступника артистка, обличчя прикривається маскою для плавання. Втім, у мережі помітили, що хлопець і зростом гарним вийшов, і свою форму відмінно тримає.

Олег Винник і Таюне кинули сина в Німеччині

Проте, самі Олег і Таюне воліють краще не коментувати ці знімки.

Цікаво, що у 2005-му році Головний вовк країни вже розповідав про те, що у нього є маленький син, але його імені він не розкрив.

Варто зазначити, що за дивним збігом обставин артист нині теж перебуває у Німеччині. Його представники розповідали, що туди чоловік відправився задля лікування. Ситуація з Таюне ще більш стала загадковішою. Співачка взагалі зникла з інформаційного простору та навіть не робить публікації в Інстаграмі.

Нагадаємо, що Олег Винник в інтерв’ю Каті Осадчій говорив про обраницю, персону якої також приховує.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини