З батька ксерокопіювали: подивіться, якою виросла донька покійного Кузьми Скрябіна Барбара Кузьменко

Співака Кузьми Скрябіна вже давно немає у живих, але артистові пощастило привести у світ чудову наступницю, яка росте справжньою копією тата.

Співак Андрій Кузьменко став справжньою легендою української сцени. На жаль, у 2015-му році його життя обірвалося через ДТП, проте, по собі він лишив чудову наступницю Марію-Барбару, яку сам зірковий татко називав лагідно Басею.

До речі таке ім’я дівчинка отримала не просто так. Вона була названа на честь улюбленої акторки свого батька, польської знаменитості, Барбари Брильської, творчість якої обожнював артист.

Цікаве ім’я — цікава доля

Попри втрату рідної людини, Кузьменко-молодша не опустила руки та стала активно навчатися, аби стати справжнім спеціалістом в обраній сфері. Дівчина не приховувала, що смерть батька стала для неї тяжким випробуванням, але все одно це не змусило її зупинитися.

Якою виросла донька покійного Кузьми Скрябіна

Щоправда, сцена не стала її покликанням. Барбара (саме так себе підписує у мережі зіркова дитина) вирішила стати лікаркою, але не простою. Дуже захоплюється медикиня косметологією, чимало працює над тим, аби поліпшувати кваліфікацію та вивчає нові технології, аби робити українок ще красивішими.

Втім, війна внесла корективи і у її життя. Попри те, що дочка Скрябіна походить із західної України, де не було активних бойових дій, вона швидко стала до допомоги нашим знедоленим громадянам та почала працювати за профілем, комплектуючи медикаменти для постраждалих.

Звітує про свою діяльність регулярно та не забуває згадувати про тата, якому присвячує публікації. Прихильники співака із радістю вітають нові світлини його дочки, а ще не забувають коментувати те, як їм не вистачає головного заводилу української сцени.

Нагадаємо, що Барбара Кузьменко вже одружена.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини