Софія Ротару вперше показала свого єдиного онука, за яким тягнеться сумнівна історія з виїздом у Європу

Популярна співачка Софія Ротару тривалий час не виходила на зв'язок у соціальних мережах, але не привітати онука з Днем народження публічно вона не могла.

Софія Ротару. Героїня цього матеріалу завжди була символом української пісні та естради. Навіть у радянські часи, коли виконавцям рідною мовою було важко пробитися на вершину співацької кар’єри. Втім, нашій співачці вдалося обскакати навіть Аллу Пугачову.

Під час війни знаменитість не полишила України та висловила підтримку нашій державі. Проте, цікава історія склалася з її рідними, зокрема з онуком Анатолієм. Молодий чоловік на початку нападу рф на наші землі попався на молдавському кордоні.

Софія Ротару вперше показала свого єдиного онука

Всі новинні заголовки майоріли надписами: “Ганебна втеча онука Ротару”, “Онука Ротару затримали при спробі втекти”. Після цього про рідню Софії Михайлівні взагалі перестали писати. Лише згодом у мережі з’явиться кілька коментарів від самого Анатолія Євдокименка, який заявить, що дійсно вибрався з України та живе нині, як кочівник.

А нещодавно його популярна бабуся, попри весь хейт в інтернеті, таки наважилася показати його фото у сторіз.

“З Днем народження, дорогий мій онук”, — пише співачка.

Софія Ротару вперше показала свого єдиного онука

Видно, що хлопець дуже змужнів та відростив собі цілу шевелюру. Він, до речі, пішов бабусиною стежкою і також захоплюється музикою. Щоправда, не таким жанром, як Ротару. Йому до вподоби створювати ді-джей сети та запалювати дискотеки.

Нагадаємо, що у Софії Ротару є такою онучка Соня, яка вже чимало часу проживає за кордоном. Дівчина має обранця — дуже непростого та заможного хлопця. Раніше до війни вона активно приїздила в Україну, але нині вертатися не поспішає. Де знаходиться син співачки — не відомо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини