“Встидається лисини”: Дантес вперше прокоментував пісню екс-дружини Дорофєєвої та її нового бойфренда Кацуріна

Відомий український шоумен і співак Володимир Дантес вперше висловився про творчість своєї колишньої дружини Наді Дорофєєвої, в якій вона зізнається в коханні новому бойфренду

Навесні минулого року одна з найвідоміших пар українського шоубізнесу оголосила про розлучення. Втім, надовго Надя Дорофєєва та Володимир Дантес не залишались. Знаменитості невдовзі після розставання почали стосунки зі своїми друзями, подружжям Кацуріних, з якими раніше дружини сім’ями. Загалом, Дантес рідко висловлювався про колишню дружину та ставлення до її стосунків з київським ресторатором.

Проте, нещодавно знаменитість вперше прокоментував пісню Наді Дорофєєвої та її нового бойфренда “Щоб не було”. У кліпі до цієї композиції зіркова пара виконує її разом. Неозброєним оком можна побачити, що між новоспеченими закоханими вирують міцні та пристрасні почуття.

Кадри з кліпу пісні Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна
Кадри з кліпу пісні Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна

Так, відомий український шоумен і співак Володимир Дантес висловився про нову пісню своєї колишньої дружини в ефірі телешоу “Я люблю Україну”. На цьому проєкті зірка є капітаном однієї з команд, а завданням було відгадати назву української пісні на основі лише одного коментаря про неї. Мова йшла про композицію “Щоб не було”, та якраз Дантес її відгадав.

У коментарі, що схарактеризував трек, який потрібно було відгадати, була цитата Іво Бобула. Артист поцікавився, навіщо Михайло Кацурін у кліпі знімається в шапці, якщо він перебуває в домі, а не на вулиці.

Коментар, за яким Володимир Дантес відгадав пісню
Коментар, за яким Володимир Дантес відгадав пісню

Знаменитість зазначив, що нова пісня Наді Дорофєєвої йому дуже подобається. Крім того, Дантес зазначив, що саме припало йому до уваги. Річ у тім, що знаменитість, слухаючи трек своєї колишньої дружини, відчув у ньому багато правди та життя, а також – вкладену душу. Зірка такод зауважив, що найбільш йому припав до душі коментар фанатів під кліпом до пісні про те, що Дорофєєва з Кацуріним “вижили Дантеса з будинку”.

Разом з тим, слід пригадати, що раніше нова дівчина Дантеса Даша Кацуріна не вподобала цей трек. Знаменитість деякий час тому опублікувала іронічний коментар про те, що нову пісню свого колишнього чоловіка вона навіть встигла обговорити не лише зі своїми подругами, але й зі своїм психотерапевтом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини