Живе на гроші мами та бойфренда: донька Олі Полякової зізналась, що тато тепер надсилає їй мало грошей

Старша донька відомої української співачки розповіла, що у Великобританії живе на гроші, які їй дають мама з татом, а також – новий бойфренд Артур

Оля Полякова здобула славу та визнання серед української авдиторії за свої завжди веселі та позитивні пісні. Суперблондинка встигла не лише приголомшливу кар’єру побудувати, але й щасливу родину створити. Зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським вона у шлюбі з 2004 року. Через рік після весілля в родині з’явилась старша донька Маша. Сьогодні дівчина разом з молодшою сестрою живе за кордоном.

Старша донька відомої української співачки після випуску зі школи вирішила здобувати вищу освіту за кордоном. Маша пішла маминими стопами й вступила до лондонського музичного коледжу. Зіркова донька оселилась у гуртожитку та навіть встигла влаштувати особисте життя. Маша Полякова у Великобританії познайомилась з хлопцем Артуром. Нагадаємо, раніше ми писали про те, як вони зустріли одне одного.

Маша Полякова зі своїм новим бойфрендом, якого зустріла за кордоном
Маша Полякова зі своїм новим бойфрендом, якого зустріла за кордоном

Останнім часом зіркова донька здобула чималу славу, тому український ведучий і журналіст Слава Дьомін вирішив взяти в дівчини інтерв’ю. Під час розмови дівчина розкрила чимало цікавих деталей про своє життя. Зокрема, Маша Полякова зізналась, на які кошти живе за кордоном і назвала суму, яку витрачає в місяць.

Дівчина зазначила, що витрачає на життя у Лондоні близько тисячі фунтів на місяць без врахування коштів, що йдуть на розваги. Маша Полякова зазначила, що витрачати меншу суму просто неможливо, адже рівень життя у Великобританії, а відповідно й ціни, дуже високий. Донька Олі Полякової зізналась, що після переїзду з України витрачає набагато менше на походи у заклади харчування та інші розваги, адже у Лондоні це не так легко собі дозволити.

Донька Олі Полякової зізналась, скільки витрачає за кордоном
Донька Олі Полякової зізналась, скільки витрачає за кордоном

Дівчина також зізналась, що гроші їй надсилає мама, а частину коштів вона може заробити самостійно завдяки соціальним мережам. Крім того, дівчина пригадала, що гроші їй відправляє батько, а також частину дає новий бойфренд Артур. У коментарі Маша Полякова зізналась, що встигла познайомити коханого зі своїми батьками. Жартома дівчина зазначила, що хлопець сподобався її татові, адже тепер Буряковському не треба давати так багато грошей доньці – її годує Артур.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини