Одружений Буряковський радив їй піти від бойфренда: Оля Полякова пригадала початок стосунків з чоловіком

Відома українська співачка Оля Полякова свого часу познайомилась з чоловіком Буряковським на вечірці. Втім, тоді майбутній чоловік знаменитості ще перебував у шлюбі

Сьогодні одна з найвідоміших українських співачок перебуває у щасливому шлюбі з коханим чоловіком, Вадимом Буряковським. Історія їхнього кохання бере початок понад 20 років тому. Тоді молода й амбіційна артистка заспівала на святі, де був присутній і успішний бізнесмен. У новому випуску шоу “Дорослі дівчата” на YouTube-каналі Маші Єфросиніної Оля Полякова чесно розповіла, як закрутились стосунки між нею та одруженим чоловіком.

Історія кохання Полякової та Буряковського

Відома українська співачка Оля Полякова понад 20 років тому була запрошена на вечірку з нагоди дня народження свого майбутнього чоловіка. Тоді Буряковський святкував 40-річчя, а Суперблондинка співала на святі. Після завершення виступу артистки до неї підійшов іменинник і попросив номер телефону. Саме так, зізнається співачка, тоді зав’язалось їхнє спілкування.

Оля Полякова та Вадим Буряковський цьогоріч святкуватимуть 20 років разом
Оля Полякова та Вадим Буряковський цьогоріч святкуватимуть 20 років разом

Артистка прекрасно знала, що її новий товариш має дружину, тому спершу їхні стосунки не заходили далі дружби. Українська співачка також пригадала, що перший час у неї з Вадимом Буряковським були дружні стосунки й з тієї причини, що він не хотів її кривдити статусом коханки.

Сама Оля Полякова тоді зустрічалась з бойфрендом, якого, до слова, Буряковський радив їй покинути. Український бізнесмен навіть познайомив артистку зі своїм другом у надії, що в них зав’яжуться романтичні стосунки й Полякова покине свого токсичного хлопця.

Втім, покинути свого бойфренда артистка так і не змогла. А ось коли Полякова зрозуміла, що далі тягнути стосунки не може, то попросила свого друга Буряковського порвати з бойфрендом замість неї. Знаменитість зізнається, що свого чоловіка завжди вважала надійним другом та опорою.

Співачка Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським
Співачка Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським

Згодом між друзями почали виникати більш серйозні почуття. Все дійшло до того, що вони вирішили бути разом, Вадим Буряковський пішов від першої дружини, закохані почали жити разом. Невдовзі Оля Полякова завагітніла, а її коханий освідчився. Весілля зіркова пара відгуляла 2004 року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини