Ні туди, ні сюди: Ані Лорак не чекають в Україні, але тепер вона небажана персона і в росії – причини

Українська співачка-мовчунка Ані Лорак дуже довго намагалася зберігати нейтральну позицію під час вторнення, але тепер її не хочуть бачити ні в Україні, ні в росії.

Відома українська співачка Ані Лорак з початком повномасштабного вторгнення почала довгу гру в мовчанку. Зірка не стала коментувати жахливі насильницькі дії з боку російської федерації, в якій Лорак активно будувала свою кар’єру співачки. Однак, тепер Ані Лорак небажаний гість не лише в своїй рідній країні, але й на території росії.

Справа в тому, що співачка анонсувала свій концерт в одному з міст росії – краснодарі. Мер міста на таку заявку відреагував не найкращим чином. Чоловік заявив, що концерт Лорак буде точно скасовано через численні скарги громадян на українську співачку, яка не раз зізнавалась в сильних почуттях до України.

Мер краснодару додав, що не впевнений, куди “підуть” кошти за концерт і є всі шанси, що Лорак відправить їх на потреби Збройних Сил України. Він ще раз наголосив на тому, що ніхто не буде заробляти на теритої росії для того, щоб фінансувати “людей, які воюють проти наших”.

Сама ж Лорак на таку заяву про скасування її концерту відреагувала набагато швидше, ніж на повновномасштабне вторгнення в її рідну країну. Жінка каже, що засоби масової інформації можуть добре перекрутити її слова і вона ніяк не підтримує жодну зі сторін у збройному конфлікті, заявляючи, що вона співачка, а не політик. Мало того, Лорак ствержує, що в 2014 році влада України поставила їй жорсткий ультиматум.

Ані Лорак більше небажаний гість в росії
Ані Лорак більше небажаний гість в росії

“Або ти граєш в нашу гру, робиш те, що ми тобі кажемо, або ти не будеш співати в цій країні. Саме ці слова підштовхнули мене до переїзду в росію”, – розповідає Ані Лорак.

Вочевидь, зірку турбує лише її можливість виступати в російських містах, але аж ніяк не доля та стан українців, які кожного дня страждають від обстрілів та незаконної діяльності зі сторони країни-агресора.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини