Брошка-півник і захоплений погляд Орландо Блума: Олена Зеленська справила враження на голлівудського “краша”

Перша леді України Олена Зеленська мала честь зустрітися з голлівудським актором Орландо Блумом. Олена подякувала чоловікові за візит в такий непростий час.

Відомий голлівудський актор Орландо Блум завітав до України в рамках підтримки українських дітей. Чоловік знаметиний завдяки своїм ролям в фільмах “Пірати Карибського моря”, “Володар перстнів” та багато інших. Зараз актор, крім акторської діяльності, є послом доброї волі ЮНІСЕФ. Під час свого візиту Орландо Блум зустрівся з Володимиром Зеленським, але не залишив без уваги й нашу Першу леді України Олену Зеленську.

Для цієї зустрічі Олена обрала строгий брючний костюм сірого кольору та доповнила загальний образ брошкою зі знаменитим півником з Бородянки, який встиг стати справжнім символом незламності українсьного народу. Чоловік був в чорному худі від ЮНІСЕФ. На фотографіях можна побачити, на скільки сильно голлівудський актор захоплений нашою Оленою Зеленською і не забув подякувати їй за зроблену роботу.

Олена Зеленська зустрілася з Орландо Блумом
Олена Зеленська зустрілася з Орландо Блумом

Звісно, крім спікування з актором, Зеленська говорила з молоддю про відновлення нашої країни. Жінка зазначила, що зараз молодь стає значно раніше дорослою, ніж до цього і це дає свій вклад в їхній розвиток та розуміння всіх складнощів життя.

Навчання в бомбосховищах без будь-якої електроенергії, зустріч з друзями лише по відео-зв’язку або очікування на своїх героїв з фронту – все це стало невід’ємною і такою прикрою частиною життя нашої молоді. Попри це, наші молоді громадяни вміють триматися, підтримувати старше покоління та вселяють сильну надію на хороше майбутнє для нашої країни.

“Багато хто каже, що це діти війни. До наших дітей це словосполучення ніяк не відноситься. Наші діти – це діти перемоги і переможці. По-іншому бути не може”, – каже Олена Зеленська.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини