Зіркові заробітчани в США: чим заробляють на життя в Америці Влад Яма, Аліна Гросу, Стася Ровінська, Alyosha

Чимало зірок українського шоу-бізнесу виїхали за кордон з початком повномасштабного вторгення. Не дивлячись на це, їм потрібно працювати, щоб дозволити собі жити так, як звикли.

Когось з зірок українського шоу-бізнесу засуджують за таке рішення, до когось ставляться з розумінням, а до когось взагалі немає нікому діла. Хай там як, але на життя потрібно заробляти, бо в Америці гроші не падають з неба. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, який підробіток мають наші зірки в Америці.

Влад Яма

Чоловіка неодноразово критикували за втечу з України, але він не сильно звертає на це увагу. Як розповідав сам хореограф, для нього значно важливіше бути поряд з сім’єю і не перейматися, що щось може статися з ними. Чоловік займається музикою та виступає як діджей. Про таке своє хобі Влад Яма розповів одразу після свого переїзду. Саме це допомагає йому заробляти на життя в дорогій Америці.

Слава Ровінська

Донька Сніжани Єгорової, яка активно підтримує путіна, покинула Україну та разом з сім’єю переїхала до Нью-Йорка. Стася рекомендує не звертати уваги на її маму і краще на її пропутінські висловлювання ніяк не реагувати. Сама ж дівчина невдовзі зіграє одну з головних ролей в короткометражному фільмі про Україну.

Аліна Гросу

Українська співачка після тривалого лікування в Індії переїхала до Штатів. Ким вона працює – поки не зізнається, але паралельно дівчина вивчає англійську мову та хоче підкорити собі акторську майстерність. Гросу заявляє, що їй повністю вистачає грошей для себе і для благодійності.

Alyosha

Дружина Тараса Тополі активно займається музикою та благодійністю. В зірки частенько проводяться концерти, тому своїх дітей Alyosha залишає з бабусею. Також, співачка заінтригувала своїх прихильників підготовкою до “дещо цікавого”, але про що вона говорить – поки залишається невідомим.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини