Дружина Монатіка повернулась з дітьми в Україну: як за рік життя за кордоном змінились двоє синів артиста

Дружина відомого українського музиканта повернулась з-за кордону до свого чоловіка. На особистій сторінці Ірина Демічева показала, як її зустрів Монатік

Відомий український музикант Дмитро Монатік сьогодні активно займається професійною творчістю, виступає з благодійними концертами та комунікує з шанувальниками. Втім, довгий час знаменитість жив у Києві на самоті, адже його дружина з дітьми перебувала за кордоном. Війна зіркову родину застала у Барселоні. Туди напередодні повномасштабного вторгнення подружжя з дітьми вирушило у відпустку.

В Україну Монатік повернувся у липні, чим, до слова, спровокував чимало обговорень і критики у свій бік. Разом з тим, дружина та двоє синів знаменитості залишились жити у Варшаві. На днях Ірина Демічева з дітьми вирішила повернутись у Київ. Про це знаменитість повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Крім того, зіркова дружина поділилась з шанувальниками фотографією свого прикрашеного будинку. Монатік оздобив їхній з коханою будинок різними об’ємними кульками, написавши на найбільших “Ласкаво просимо додому”.

Як Дмитро Монатік зустрів свою дружину та синів вдома
Як Дмитро Монатік зустрів свою дружину та синів вдома

У коментарях зіркові друзі подружжя привітали Ірину Демічеву з поверненням додому, зазначивши, що це дуже важлива й довгоочікувана подія.

До слова, світлинами своїх дітей Ірина Монатік ділиться доволі рідко. Втім, слід зазначити, що за рік життя далеко від дому знаменитість, як і мільйони інших українців, сильно змінилась. Зокрема, здавалося б, що більше немає куди, але Демічева тепер ще сильніше цінує та любить свою родину та чоловіка. Про це свідчать дописи на її особистій сторінці в Інстаграмі.

Відомий український співак Монатік зі своєю дружиною та синами
Відомий український співак Монатік зі своєю дружиною та синами

Нагадаємо, що за останній місяць в Україну повернулось доволі багато знаменитостей, які раніше з сім’ями та дітьми виїжджали за кордон. Так, наприклад, шоумен і ведучий Анатолій Анатоліч повідомив, що його дружина та троє дітей, які під час повномасштабної війни перебували у Франції, тепер вдома.

Повернулась у рідний Київ і Тоня Матвієнко, донька легендарної української співачки. Знаменитість раніше мешкала у Великобританії, де її прихистила місцева родина. Тепер українська артистка разом з донькою від Арсена Мірзояна живе в Україні та навіть встигла відвести дитину до столичної школи.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини