“У стосунках істеричка – Віктор Павлік”: Катерина Репяхова розповіла про сварки з зірковим чоловіком

Катерина Репяхова поспілкувалася з Славою Дьоміним після операції на обличчі і розповіла цікаві подробиці особистого життя з Віктором Павліком.

Молода дружина Віктора Павліка розповіла Славі Дьоміну у форматі інтерв’ю про свої стосунки з Віктором Павліком. Катерина одразу після операції вирішила поспілкуватися з Славою і він розпитав у неї цікаві подробиці з її життя з Віктором Павліком.
Катерина розповіла, що востаннє вони посварилися через те, що їхній син відірвав двері від комоду.

“Він казав, щоб ми прибили двері, щоб Міша не вирвав двері. Пропонував зробити по-своєму, а ми зробили по-іншому і коли син все ж вирвав ті двері, то він кричав навіть. Поїхав в епіцентр, показував всім фото. Я йому сказала: “Готуйся, це тільки початок”, – розповіла Катерина.

Катерина Репяхова розповіла про подробиці особистого життя з Павліком
Катерина Репяхова розповіла про подробиці особистого життя з Павліком

Дівчина додала, що вона дуже спокійна людина і нікого не чіпає.

“Він істеричка, що я маю ще сказати”, – додає Катерина.

Репяхова також розповіла, що сваряться вони частіше по дрібничкам, але був такий момент, коли здавалося, що сварка може закінчитися розлученням. Це сталося тоді, коли колишня дружина Павліка образила Катерину Репяхову, а чоловік її захищав. Тоді це сильно образило Катерину.

“Він сказав, що ляже під потяг, але вона цього не робила. Тоді я подумала, що треба розходитися. Останнім було те, що ми поїхали до колишньої начальниці, вона подивилася і сказала, що розбереться. Тоді все припинилося і пішло на спад, все більш спокійно стало”, – каже дівчина.

Катерина Репяхова зізналася, як вони сваряться з Віктором Павліком
Катерина Репяхова зізналася, як вони сваряться з Віктором Павліком

Під час суперечок, якщо виникає чітке розуміння того, що проблема сама не вирішиться – Катерина сідає за стіл переговорів, аби вирішити це питання. Коли Павлік ображається, то вона більше не звертає на це увагу, ніж навпаки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини