“Я з нею також зустрічався”: “МастерШеф” Євген Клопотенко розповів про стосунки з колишньою Остапчука

Володимир Остапчук днями завітав до Євгена Клопотенка на шоу "Пекельні борошна" і виявилося, що чоловіки перебували у стосунках з однією і тією ж дівчиною.

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук став одним із запрошених гостей на програму “Пекельні борошна”, ведучим якого став Євген Клопотенко. Чоловіки в процесі приготування страви поспілкувалися на різні теми, однією з яких стало особисте життя і кулінар розповів, що в нього були стосунки з колишньою дівчиною Володимира Остапчука.

“В нас із тобою є спільна дівчина. Ти з нею колись зустрічався, і я з нею зустрічався. Уявляєш? Перша літера імені “К”, ну, якось там згадаєш”, – розповів Клопотенко.

Однак, Володимир не став довго гадати і одразу зроумів, про кого йде мова. Чоловіки не стали називати її повного імені, але по ним було помітно, що вони двоє все зрозуміли, тому продовжили приготування страви.

Євген Клопотенко розповів про стосунки з колишньою Остапчука
Євген Клопотенко розповів про стосунки з колишньою Остапчука

До речі, проєкт “Пекельні борошна” називається так через мем, який розповсюдили користувачі Мережі. Як виявилося, росіяни намагалися перевести фразу, яка закінчувалась на “адские муки”, а отримали “пекельні борошна”. Така новина дуже насмішила українців і створилася ідея, як назвати нове невеличке кулінарне шоу.

Володимир Остапчук прийшов до Євгена з проблемою. Чоловік приніс йому страву “Жульєн” і попросив допомогти з її приготуванням. Кулінар зізнався, що такої страви не існує, а назва – це лише спосіб нарізки і запропонував взяти такі ж складові, як в тій страві та трішки погратися зі смаками.

Євген Клопотенко розповів про стосунки з колишньою Остапчука
Євген Клопотенко розповів про стосунки з колишньою Остапчука

“Головна наша задача – погратися з українськими смаками, спеціями і показати українську велич. Тому жульєн ми зараз переробимо на класну грибну юшку з сиром”, – каже Клопотенко.

Справу хлопці виконали відмінно. На фініші чоловіки насолодилися неймовірним смаком грибної юшки і подякували один одному за відмінно зроблену роботу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини