У них є звичка одружуватися: Остапчук, Кривошапко, Доманський та інші зірки, які були у шлюбі більше 3 разів

Колись люди одружувалися раз і на все життя, але згодом суспільні устрої змінилися, а соціум зрозумів, що свою половинку можна знайти не лише у юному віці.

Шлюб і кохання — одна з найбільш поширених тем, які просто обожнюють обговорювати прихильники зірок. Якщо раніше у суспільстві сильно панував стереотип про те, що не можна одружуватися кілька разів, то нині чимало людей ставляться до цього із розумінням.

Наприклад, коли Олександр Кривошапко полишив свою дружину Тетяну Денисову, його прихильники радо сприйняли цю новину, адже хореографиня проявила після лютого 2022-го року себе далеко не з гарної сторони. Нову дружину співака фанати дуже оцінили та радо прийняли нову обраницю зірки.

Володимир Остапчук зрозумів завуальований натяк Євгена Клопотенка
У них є звичка одружуватися: Володимир Остапчук

Зовсім інша ситуація спіткала Володимира Остапчука та Віктора Павліка. Четверту дружину артиста спершу не дуже сприйняли, особливо після історії про те, що свою екс-обраницю він полишив після втрати сина Павла.

Тим не менш, нині Катю Репяхову вельми позитивно сприймають у мережі, особливо її прихильниці-матусі в Інстаграмі. Нині подружжя виховує спільного синочка Михайлика та, схоже, не планують зупинятися лише на одній дитині.

Катерина Репяхова розповіла, хто в їхній сім'ї з Павліком справжня істеричка
У них є звичка одружуватися: Віктор Павлік
Катерина Репяхова розповіла, хто в їхній сім'ї з Павліком справжня істеричка
У них є звичка одружуватися: Віктор Павлік

Володимир Остапчук, якщо вірити чуткам у мережі, одружився вже втретє. Після Христини Горняк, він зустрів Катерину Полтавську, яскраву блогерку. Від першого шлюбу має шоумен трійко дітей.

Найскандальнішими були шлюби Андрія Доманського. Лише уявіть, що він — батько 6-х дітей від різних дружин. Його найвідомішою обраницею була Лідія Таран, яка тривалий час не могла відійти від розриву стосунків.

Був двічі одруженим та скоріше за все стоїть на порозі третього і популярний ресторатор Михайло Кацурін, обранець Наді Дорофєєвої. Чоловік минулого року розійшовся зі своєю ексобраницею.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини