Дружина Віктора Павліка в подробицях розповіла про сварку з музикантом: дійшло до поламаних меблів (Відео)

Віктор Павлік та Катерина Репяхова одружилися у 2020-му році і з тих часів від пари не було і жодного натяку на те, що у їхньому шлюбі можуть бути якісь негаразди. Втім, обраниця музиканта повідала дуже цікавий нюанс.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова вважаються однією зі зразкових пар українського шоу-бізнесу. Зірки демонструють у мережі всім майже ідеальну картинку побуту, домашнього затишку та взаємовідносин, виховуючи чудового наступника та саморозвиваючись.

Втім, навіть у таких екологічних стосунках бувають нюанси, про які і повідала популярна блогерка у новому інтерв’ю Славі Дьоміну.

Катерина Репяхова зізналася, як вони сваряться з Віктором Павліком
Дружина Віктора Павліка в подробицях розповіла про сварку з музикантом

Виявляється, востаннє пожежа слів та емоцій з’явилася через меблі, які трохи пошкодив маленький Михайлик, який, як і всі крихітні дітки, активно досліджує цей світ і не завжди може розрахувати свою силу.

 “Частіше ми сваримося через нього”, — повідала Катерина, описуючи запальний характер свого творчого чоловіка.

А справа була лише в тому, як причепити назад дверцята до меблів і до єдиного правильного способу ремонту подружжя не дійшло, через що довелося поїхати прямо у будівельний магазин. Репяхова зазначила також, що попередила: це тільки початок, адже малюку зараз немає ще й 2-х рочків і дедалі більше він буде активніше вивчати квартиру, можливо, ламаючи побутовий реманент.

Також популярна блогерка розповіла, що надає своєму обранцеві повну свободу, де він може не боятися питань про свої поїздки чи перевірок дружини. Себе зірка мережі визначає, як дуже комфортну особу для спільного проживання на одній території. Разом із цим вона зазначає, що її спокійне ставлення до особистого простору коханого, не означає, що їй байдуже начхати на всі вчинки співака. Словом, Катя прагне до гармонізації відносин.

Нагадаємо, що окрім Міші Павліка, у Віктора є ще діти від колишніх дружин, які вже нині стали зовсім дорослими людьми та мають власні родини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини