Екс-кохана Володимира Кличка показала іноземця, на якого проміняла спортсмена: не надто кращий

Володимир Кличко тривалий час будував стосунки з акторкою Гайден Панеттьєрі, однак, у стосунках відомої пари почали негаразди і вона вирішила повернутися до колишнього.

Володимир Кличко славиться своїми спортивними досягненнями, як і його брат Віталій. Однак, в двох братів не все складається ідеально в особистому житті. Віталій розлучився минулого року, а Володимир тривалий час сварився зі своєю екс-коханою Гайден Панеттьєрі. Дівчина розповідала про стосунки з донькою, а також встигла показати свого нового коханого, який став її колишній хлопець. Редакція сайту Добрі новини пропонує дізнатися, що було між зірковою парою та хто став тим старим-новим чоловіком Гайден Панеттьєрі.

На кого Гайден Панеттьєрі проміняла Володимира Кличка
На кого Гайден Панеттьєрі проміняла Володимира Кличка

У стосунках з акторкою Володимир Кличко був досить щасливим, вони з Гайден Панеттьєрі виховували доньку, але офіційно оформити свої стосунки пара не поспішала. Відомо, що коли пара розлучилася, жінка не була в тому стані, щоб приглядати за донькою, тому Володимир вирішив забрати дівчинку до Києва. Приїхавши до екс-коханої чоловік забрав доньку, тому тепер вона може бачитися з нею лише на вихідні.

Жінка шкодує, що так трапилося і раніше вірила в те, що все можна повернути. Якби Кличко сказав, що він забрав доньку через плачевний стан матері, тоді все було б по-іншому. Тим не менш, сталося, як сталося.

Новий чоловік екс-коханої Володимира Кличка
Новий чоловік екс-коханої Володимира Кличка

Зараз Гайден Панеттьєрі будує стосункм зі своїм колишніч чоловіком Браяном Гікерсоном. Парочка славиться своїми скандалами, але акторку, вочевидь, все влаштовує. Одного разу чоловік влаштував бійку з іншим чоловіком на вулиці, бо вони чогось не поділили. Станом на зараз, Гайден Панеттьєрі не планує узаконювати свої стосунки, бо не бачить в цьому необхідності.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини