Сергій Притула поглузував з Ані Лорак на фоні чуток про підтримку ЗСУ: “Працюй, наша пташечко!”

Після того, як Ані Лорак почала виправдовуватися перед росією, що вона не підтримує українських захисників, Сергій Притула вирішив поглузувати з неї.

Як виявилося, співачка Ані Лорак вже не користується попитом в росії. Її концерти почали активно скасосувати в росії через те, що влада переймається, що Лорак буде надсилати зароблені гроші зі своїм концертів на потреби Збройних Сил України. Зрадниця була занепокоєна такими заявками, бо мало того, що їй вже ніхто не радий в Україні, а тепер вона ризикує втратити тепленьке місце в росії.

Тим часом, наші хлопці почали жартувати з Ані Лорак та написати їй слова вдячності за підтримку і численні донати, завдяки яким ми наближаємося до перемоги. Одним з цих людей став Андрій Ходза, якого підтримав Сергій Притула.

“Вже закупили три пікапи за пожертвування від Ані Лорак. Добрі справи не люблять розголосу, але про це вже неможливо мовчати. Сподіваюсь, що про це не дізнаються в ФСБ, хочеться, щоб в нашої пташки почалися проблеми. Хай виступає далі в росії, а грошики нам присилає”, – написав Антон Ходза.

Сергій Притула привселюдно висміяв Ані Лорак
Сергій Притула привселюдно висміяв Ані Лорак

Сергій Притула в коментарях вирішив пожартувати та підтримав слова Андрія. Чоловік написав, що Таїсія Повалій вже більше встигла зробити для України і не кричала про це і не хвалилась. Мовляв, Лорак лише піариться, а Повалій насправді підтримує. На цьому жарти над Лорак не закінчилися. Сергій Притула написав під дописом в Ані Лорак великий текст подяки.

“Кароліно, дякуємо за тепловізори, дрони і пікапи для ЗСУ! Не переживай, тебе не посадить ФСБ, бо ти й справді не передавала особисто з руки в руки. Добре працюй, наша пташечко, нам потрібні російські гроші”, – написав Сергій Притула.

Сергій Притула привселюдно висміяв Ані Лорак
Сергій Притула привселюдно висміяв Ані Лорак

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини