Кому не догодила Ані Лорак: за що її критикують Полякова, Анатолій Анатоліч, Дмитро Гордон, Настя Приходько

Українська співачка-зрадниця Ані Лорак продовжує мовчати про повномасштабне вторгнення, але наші зірки не стали мовчати про дії артистки на території росії.

Ані Лорак – українська співачка з неймовірним голосом та мільйонною аудиторією змогла показати, на скільки сильно вона вміє підкорювати прихильників, але з 2014 року прихильників у зірки ставало все менше й менше. Справа в тому, що Ані Лорак покинула Україну через вторгнення на її територію та вирішила поселитися в росії. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала всі подробиці.

Після такого “жесту доброї волі” на співачку обвалилося багато хейту та гнівних коментарів від українських зірок, але ніколи обговорення її персони не було таким активним, як зараз. Справа в тому, що Лорак дала інтерв’ю російському каналу, де розповіла “правду” про її життя в Україні та загальне ставлення до повномасштабного вторгнення. Через висловлювання Лорак про її світ в рожевих окулярах, вона стала об’єктом обговорень в Олі Полякової, Анатолія Анатоліча, Дмитра Гордона та Анастасії Приходько.

Українські зірки розкритикували Ані Лорак
Українські зірки розкритикували Ані Лорак

Зрадниця повідомила, що їй в Україні не давали життя і всю розмову прикривалася статусом артиста, а не політика. Про події 2014 року співачка говорить з піднесеністю та страхом за власне життя, мовляв, їй погрожували розправою та скасосували концерти, щоб вона замовчала. Однак, співачка й не була надто багатослівною. Через її переїзд до росії та активне замовчування повномасштабного вторгнення Лорак закрита дорога до України назавжди.

Оля Полякова в прямому ефірі на каналі 1+1 не повірила Лорак та заявила, що її слова про “маленьку дівчинку”, яка нічого не розуміє – повна маячна. Не може бути 40-річна жінка маленькою дівчинкою та не розуміти, що відбувається. Перед Олею до обговорень екс-української співачки приєдналися й інші зірки.

Анатолій Анатоліч, в свою чергу, зробив пародію на 90 секунд, яка повністю висміює всі слова Лорак. Прихильники підтримали чоловіка та заявили, що після такого коротенького “інтерв’ю” основне відео можна не дивитися. Дмитро Гордон ще до цього інтерв’ю не раз засуджував дії співачки.

“Поки українців бомбили, Лорак давала концерти”, – каже Гордон.

Анастасія Приходько запропонувала відібрати в Ані Лорак громадянство України. На її думку, зірки, які виступали в росії після 2014 року – не заслуговують на статус громадянина України.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини