Михайло Поплавський показав фото з Олексієм Арестовичем у своєму університеті: “Найшов собі гідну заміну”

Нині вся мережа перебуває під враженням від нового допису Михайла Поплавського з Олексієм Арестовичем. Дізнайтеся у матеріалі, чому автора фрази про "2-3 тижні" вже охрестили новим ректором Київського університету культури.

Михайло Поплавський здивував сьогодні всіх новим дописом в Інстаграмі. Співаючий ректор опублікував світлини з Олексієм Арестовичем. Співак показав, як тепло зустріли одну з головних медійних персон України студенти та написав:

“Засновник і викладач школи мислення, громадський діяч, політичний та воєнний оглядач – Олексій Арестович в Університеті культури. Дякую за змістовну та цікаву зустріч для студентів”

У мережі вже поповзли чутки про те, що начебто артист знайшов собі таким чином заміну на посаді ректора. Напередодні свого 30-річного ювілею роботи в університеті, Михайло Михайлович поділився думками про те, що всьому є своя межа та час вже передавати повноваження новій людині. Цікаво, що сам співак не розкрив особистість свого наступника, а про свою долю у навчальному закладі висловився так:

“Я хочу передати повноваження молодому ректору і бути головою Вченої ради, допомагати”

Після візиту Арестовича до університету культури, мережею стали ширитися чутки про те, що нібито Олексій прийшов ознайомитися з новою посадою.

“Поплавський знайшов собі гідну заміну. В КНЕУ не пустили, можна і в КУК”, — написали в одному з популярних столичних телеграм-каналів.

Михайло Поплавський показав фото з Олексієм Арестовичем

В інших “пабліках” почали тиражувати фото-жаби та меми з популярними чоловіками. То їм вигадали подорож до генделя, то “побачили” на прихованих камерах. Втім, самі зірки ніяк не коментували плани з приводу співпраці, а тим паче передачі обов’язків ректора.

Михайло Поплавський показав фото з Олексієм Арестовичем

Нагадаємо, що раніше була інформація, нібито Поплавський запросив Кароль увійти до педагогічного складу ВНЗ, але згодом це було спростовано.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини