“Мене двічі вмовляти не треба”: кум Лободи Анатолій Анатоліч зізнався, що хоче переїхати жити до Японії

Відомий український ведучий і шоумен заговорив про переїзд до іншої країни. Анатолій Анатоліч зізнався, що хотів би жити в Японії настільки, що його навіть не треба вмовляти

Анатолій Анатоліч, відомий український шоумен і телеведучий, давно здобув свою популярність. Шанувальники полюбили знаменитість за його харизму та відмінне почуття гумору, вміння зацікавити та розвеселити, а в потрібний момент – зачепити серйозні теми. Сьогодні, крім волонтерської та благодійної діяльності, шоумен також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм.

На сторінці Анатолій Анатоліч показує шанувальникам найцікавіше зі свого життя, не приховуючи деталей. Так сталось і нещодавно. Знаменитість не став кривити душею та зізнався, що не проти переїхати до Японії. Шоумен розповів підписникам про можливості та зауважив, що його “двічі вмовляти не треба”.

Анатолій Анатоліч висловився про переїзд до іншої країни
Анатолій Анатоліч висловився про переїзд до іншої країни

На своїй сторінці в Інстаграмі відомий український ведучий опублікував новину про те, що в Японії порожніми стоять мільйони будинків у селищах. Річ у тім, що мешканці країни не бажають жити у маленьких містечках та селах, тому переїжджають до великих міст, залишаючи свої помешкання без нагляду або взагалі віддаючи їх владі.

Адміністрація, своєю чергою, намагається зацікавити японців та іноземців у придбанні цих домівок з умовою обов’язкового догляду за культурною спадщиною східної країни. The New York Times написали про важливість вирішення проблеми порожніх будинків, володарі яких загинули, а їхні нащадки не мають часу або бажання доглядати за власністю.

Український шоумен у своєму блозі натякнув, що готовий допомогти з вирішенням японської культурної катастрофи. Анатолій Анатоліч жартома або ж цілком серйозно зазначив, що готовий придбати власність в Японії та переїхати туди жити.

“Я готовий. Мене двічі вмовляти не треба”, – зазначив Анатолій Анатоліч.

Анатолій Анатоліч зізнався, що готовий переїхати в Японію
Анатолій Анатоліч зізнався, що готовий переїхати в Японію

Що стосується проживання за кордоном, то родина відомого українського шоумена вже має такий досвід. На початку повномасштабної війни дружина та діти Анатолія Анатоліча переїхали жити до Франції та лише нещодавно повернулись додому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини