31-річна Раміна Есхакзай вперше прокоментувала особисту ворожнечу зі зрадницею Ані Лорак: “Мені приємно”

Українська блогерка Раміна Есхакзай у новому інтерв'ю для Єфросиніної розповіла про хейтерські коментарі для Ані Лорак. Зірка пояснила, чому залишила образливі слова на сторінці співачки

Відома українська блогерка Раміна Есхакзай останнім часом стала буквально однією з найвідоміших медійних персон повномасштабної війни. Після 24 лютого 2022 року знаменитість почала у своєму блозі більше уваги приділяти гострим соціальним темам і створенням матеріалів про війну. Шанувальники та колеги особливо цінують та відзначають успіхи Раміни Есхакзай. Втім, сама зірка не може знайти внутрішнього спокою через постійну критику.

У новому інтерв’ю для Маші Єфросиніної блогерка знову зачепила тему хейту. Відомі представниці українського шоубізнесу поспілкувались на тему невтішних коментарів під своїми новими випусками YouTube-шоу. У ході розмови Єфросиніна поцікавилась у присутніх на записі інтерв’ю, чи залишали вони самі колись хейтерські коментарі.

Раміна Есхакзай обговорила в новому інтерв'ю з Єфросиніною цікаву тему
Раміна Есхакзай обговорила в новому інтерв’ю з Єфросиніною цікаву тему

Серед присутніх у студії однією з тих, хто ображала когось у коментарях, виявилась Раміна Есхакзай. Мова йшла про коментар блогерки під одним із дописів опальної співачки Ані Лорак. Намагаючись виправдати своє мовчання та всидіти одночасно на двох стільцях, зірка опублікувала звернення до публіки, в якому назвала себе політичною біженкою. Тоді співачка заявила, що в Україні її переслідували й не давали спокійно займатись творчістю, а ось в росії вона змогла знайти притулок.

У коментарях до згаданої публікації Раміна Есхакзай залишила коментар, в якому закликала Ані Лорак нарешті змиритись із власним рішенням. Тоді блогерка порадила російській артистці закрити тему, оскільки всі навкруги бачать, який вибір вона зробила.

Раміна Есхакзай різко засудила дії та слова Ані Лорак в коментарі до її публікації
Раміна Есхакзай різко засудила дії та слова Ані Лорак в коментарі до її публікації

В інтерв’ю для Маші Єфросиніної блогерка пояснила, що залишила хейтерський коментар, оскільки її підписники спитали, що вона думає з приводу висловлювань Ані Лорак. Крім того, зізнається Раміна, особисто їй було важливо висловити свою позицію.

“Мені підписники прислали, сказали “Раміна, відреагуй”. Я думаю, моя авторитетна думка дуже важлива для моїх людей, зараз я їй напишу. Мене бісить, що людина робить вигляд, що всі навколо дурні”, – пояснила Раміна Есхакзай.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини