Не одну Лорак недолюблює: у мережі викрили справжнє ставлення Тіни Кароль до Камалії, яка нічим не завинила

Ходять чутки, що Тіна Кароль вміє не тільки гарно співати, а й хвацько витісняти конкуренток. Багато хто підозрює, що саме поп-діва "вислала" Лорак до рф. А як щодо її стосунків з іншими колегами по сцені?

Ім’я Тіни Кароль вже понад 10 років на слуху у всієї країни. Зірка активно працює над новими композиціями, випускає кліпи та бере участь у різних телевізійних шоу. Її знають вже навіть у Японії, де називають українською Брітні Спірс, а у США її виступи збирають справжні аншлаги.

Тіна Кароль показала відео з фотосету
У мережі викрили справжнє ставлення Тіни Кароль до Камалії

Втім, чимало хто з фанатів українського шоу-бізнесу підозрює, що своє місце під сонцем артистка виборола не лише своїм виключним талантом. Досі у мережі є вельми розповсюдженою теорією від’їзду Ані Лорак до рф саме через Тіну. Приписували вплив співачки і на Світлану Лободу, з якою у зірки були непорозуміння. Проте, навряд чи саме ця одна артистка могла вплинути на рішення поп-дів заробляти на концертах на чужині. Варто згадати, які зали збирали виконавиці, виступаючи перед росіянами. До речі, Кароліна Куєк навіть після війни не змогла розпрощатися зі своєю аудиторією.

Нині ж у популярній мережі “ТікТок” спливло архівне відео, яке стало новим підґрунтям для пліток про Кароль. Користувачі вирішили з’ясувати, в яких стосунках знаменитість з Камалією, яка брала участь у “Голосі Країни”. Вся справа в тому, що саме наша популярна білявка, яка була тренеркою проєкту, єдина, хто не обернувся на виступ колеги “по цеху”.

У мережі викрили справжнє ставлення Тіни Кароль до Камалії

У коментарях дружину Мохаммада Захура просто захвалили, а ось про Тіну написали мало чого гарного:

  • “В Тіни заздрість до Камалії. Їй не до неї”
  • “Браво Камалія! Тіна так не заспіває і тому не повернулася”
  • “Тіна знала, але вона спеціально не натиснула кнопку, заздрість”

Нагадаємо, що Тіна Кароль свого часу пішла з тренерського крісла у проєкті.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини