Дружина Григорія Решетніка розгнівала публіку, порівнявши себе з Оленою Зеленською: “Має бути субординація”

Кохана дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка нещодавно нарвалась на критику через необачне рішення порівняти себе з першою леді

Відомий український ведучий Григорій Решетнік має щасливу родину – разом із дружиною Христиною він виховує трьох синів. Зіркова обраниця активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де постійно комунікує зі своїми шанувальниками. Христина Решетнік часто ділиться свіжими фотографіями, втім не всі дописи знаменитості викликають у її підписників позитивні емоції.

Так, наприклад, нещодавно зіркову дружину серйозно розкритикували за її нову публікацію. Знаменитість вирішила показати своїм фанатам свій образ, в якому також у світ виходила й перша леді України Олена Зеленська. У коментарях до нової публікації розгорілась палка дискусія, в якій Христині Решетнік нагадали, що потрібно дотримуватись субординації.

Дружина Решетніка нарвалась на серйозну критику через порівняння себе з Оленою Зеленською
Дружина Решетніка нарвалась на серйозну критику через порівняння себе з Оленою Зеленською

В особистому блозі дружина відомого українського телеведучого показала фотоколаж. На першій фотографії вона позувала у стильній м’ятній сукні, а зверху в пальто такого ж кольору. На другій фотографії в такому самому пальто позує вже перша леді України Олена Зеленська. Одяг був створений відомою українською дизайнеркою Катериною Сільченко.

В описі до свого нового допису Христина Решетнік зазначила, що обрала свій лук для святкування Нового року, а днями побачила, як весь світ захоплювався схожим нарядом, коли Зеленська прибула на коронацію Чарльза ІІІ у Лондоні. Дружина ведучого зауважила, що українки вкотре довели, що мають відмінне почуття стилю.

Дружина Григорія Решетніка Христина показала фото в однаковому наряді з першою леді України
Дружина Григорія Решетніка Христина показала фото в однаковому наряді з першою леді України

У коментарях до нового допису підписники Христини Решетнік зауважили, що у цьому пальто і перша леді Зеленська, і вона мають чудовий вигляд. Втім, додали користувачі мережі, на їхню думку, недоречно порівнювати себе з дружиною президента.

“Погляд в деталях, поділ вашого пальта зроблено дуже неакуратно (так показує фото). Порівнювати себе з першою леді…Має бути субординація. Ми живемо у непрості часи, багатьом бракує вихованості, а пихатості не позичати”, – висловились підписники Решетнік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини