Від 500 до 8 тисяч доларів: скільки Мішина, Анатоліч, Позитив, Полякова та інші зірки витрачають на життя

В реаліях сьогодення багато людей змушені економити. Українські зірки вирішили чесно розповісти, скільки вони витрачають на місяць на свої родини.

З початком повномасштабного вторгнення навіть українським зіркам довелося затягнути пояси, але їх сильно рятує те, що в них були значні заощадження, які їм вдалося відкласти до повномасштабного вторгнення. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, хто скільки витрачає.

Анатолій Анатоліч

Чоловік каже, що основні витрати припадають на бензин та школу для дітей. На бензин близько 30 тисяч гривень на місяць, а школа для двох донечок обходиться в 50-60 тисяч. Також оплати за комунальні платежі, похід до супермаркету — в загальному 150 тисяч гривень на місяць.

Анатолій Анатоліч розповів, скільки витрачає на місяць на родину
Анатолій Анатоліч розповів, скільки витрачає на місяць на родину

Дружина чоловіка каже, що вони можуть посваритися через гроші. Вона заробляє менше за нього, але їй не складно витрачати великі суми на продукти, а Анатоліч цього не розуміє.

Ксенія Мішина

Акторка розповідає, що зараз їй доводиться не солодко. Через вторгнення немає тих проєктів, які планувалися бути відзнятими, але своєму сину зірка ні в чому не відмовляє. 25 тисяч вона витрачає на оренду квартири, ще 25 — бензин. Решта йде на їжу, подарунки і таке інше. В загальному — 80 тисяч гривень.

Маша Полякова

Маша Полякова зізналася, на чиї кошти живе за кордоном
Маша Полякова зізналася, на чиї кошти живе за кордоном

Донька відомої співачки каже, що мама допомагає їй з грошима для навчання. В середньому, це 45 тисяч гривень, але на свої забаганки дівчина заробляє сама завдяки блогерській діяльності.

Позитив

Музикант каже, що витрачає 500 доларів на місяць. Зараз йому дуже складно, бо всі свої заощадження він вже витратив і йому довелося навіть продавати автомобіль, щоб впоратися з негараздами.

Віталій Козловський

Віталій Козловський розповів про свої місячні витрати
Віталій Козловський розповів про свої місячні витрати

Чоловік за весь час повномасштабного вторгнення провів лише п’ять корпоративів. Зараз живе на заощадження і витрачає на себе 50-60 тисяч гривень. Крім цього, співак повинен віддати чималенький борг Кондратюку, але поки такої можливості немає.

MamaRika

Співачка каже, що вони з чоловіком дуже економні, але найбільше грошей вони витрачають саме на їжу – 20-30 тисяч гривень. Решта витрат припадає на квартиру і бензин.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини