Джеджула виграв суд проти екс-дружини та матері єдиної доньки Юлії Леус: “Має відшкодувати мені одну гривню”

Ведучий Андрій Джеджула вже тривалий час змагається з колишньою дружиною. Чому зірковий чоловік ополчився проти матері своєї єдиної дитини і чим завершився судовий спір?

Андрій Джеджула тріумфально розповів на своїй сторінці в Інстаграмі про те, як виграв суд над колишньою дружиною. Популярний чоловік повідав, що 2 роки тому його адвокати подали до суду на його екс-обраницю Юлію Леус та журналістку Анну Олицьку.

За словами зірки мати його єдиної дочки поширювала неправдиву інформацію, розповсюджувала фейки. Це коштувало йому репутаційних втрат, а ще поставило його кар’єру на паузу.

“2021 році мати моєї доньки почала активно поливати мене брудом, в результаті: втрата деяких проєктів, декілька місяців буллінгу від людей, на яких це спрацювало, від ЗМІ яким всеодно про що, аби треша побільше і відоме ім’я (а це як виявилося більшість)!”, — прокоментував популярний чоловік та додав рішення суду у публікацію.

Андрій Джеджула висловився про рішення суду

Андрій зазначив, що цей процес був далеко не про гроші, а багато витрат він взяв на себе. Тепер Юлія Леус та Анна Олицька мають спростувати раніше надану інформацію, а також сплатити відшкодування:

“Колишня має відшкодувати мені моральну компенсацію у розмірі однієї гривні!”, — пише Джеджула.

Версія Юлії Леус

У 2021-му році Юлія Леус в гостях в Анна Олицької приголомшила зізнанням про життя з Андрієм Джеджулою. Жінка розповіла всі подробиці свого родинного побуту. За її словами чоловік ставився до неї негідно, бив, плював в обличчя. На 1:12:00 хвилині розмови вона заявила, що все це приниження ще й знімалося на камеру.

Крім цього відомо, що колишня ведучого вагітною потрапила у лікарню. У цьому вона звинувачувала свого обранця, а також показувала у мережі фото з синцями на обличчі.

Фото опубліковане Юлією Леус в Інстаграмі та скріншот інтерв’ю з Анною Олицькою від 28.07.2021 року

Нову публікацію про рішення суду вона ще публічно не прокоментувала.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини