“Не перестає дивувати”: Слава Дьомін розповів про найганебніший вчинок зрадниці Ані Лорак

З початком повномасштабного вторгнення Ані Лорак ніяк не висловилася про події, що відбуваються і продовжує жити і працювати в росії. Українські зірки такого не схвалили.

Ані Лорак отримала велику славу та популярність в Україні, але з 2014 року зірка активно будує свою карʼєру в росії. Співачка переїхала до країни-агресора, щоб не втратити воє тепленьке місце та гроші, які вона там заробляє. Вчинки Ані Лорак говорять самі за себе і її вже давно перестали вважати українкою. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, який вчинок співачки не подобається саме Славі Дьоміну.

Шоумен не приховує своєї відрази до зірки. Швидше, навпаки – він не мовчить і активно засуджує дії кожного, хто не підтримує Україну чи мовчить про події, які відбуваються на нашій території. Ані Лорак не припиняє пробивати дно своєю байдужістю, саме тому зірка є великим приводом для обговорень.

У своєму новому пості Лорак розповіла про свою нову благодійу місію. Вона попросила небайдужих доєднатися до фонду, який піклується про дітей, які постраждали від війни на Донбасі, підтримуючи пропаганду росії про те, що у цьому винна лише Україна. Не забула співачка й пригадати своє складне дитинство у школі-інтернаті, щоб викликати до себе співчуття.

Ані Лорак вирішила зайнятися благодійністю
Ані Лорак вирішила зайнятися благодійністю

Слава Дьомін не зміг просто пройти повз цього. Чоловік каже, що він не згадує про неї, але така сенсація про благодійність не на жарт його зачепила. Будучи подружкою Кіркорова та Лазарєва, Лорак публічно підтримує агресію росії проти України.

“Я давно не згадував про цю російську артистку, але вона не перестає дивувати. “Голуб міра” знову високо злетів на черговому зашкварі. Ні, друзі, вам не почулося. Ані Лорак дійсно публічно підтримала тезу російською пропаганди про 8 років бомбили Донбас”, – додає Дьомін.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини