Ані Лорак заборонила українцям її критикувати: поп-діва пішла на кардинальні міри після хвилі хейту

Відома співачка Ані Лорак дала всім зрозуміти, що критики своєї персони більше не потерпить. До якого способу вдалася поп-діва, щоб не бачити гніву українців?

Ані Лорак продовжує виходити на зв’язок з фанатами у мережі. Знаменитість публікує світлини, відео та уривки кліпів. Звісно, після тривалого мовчання у багатьох виникли запитання щодо позиції зірки та її думок з приводу того, що на її Батьківщину напала сусідня країна.

Влітку минулого року артистка все ж таки перервала мовчання та заявила, майже після пів року з початку повномасштабного вторгнення, що сцена — її душа і взагалі вона живе тільки, коли співає. Згодом в інтерв’ю російській журналістці Альоні Блін вона говорила про те, як переживає, але назвати агресію рф проти України війно так і не змогла.

Звісно, реакція підписників не забарилася. Якими словами тільки не називали співачку  і що їй не приписували. Ось коментарів, як приклад того, наскільки обурила поведінка зірки її прихильників:

  • “Єдине, що ти несеш — огиду за зраду України”
  • “Розчарувала мене глибоко — бо ніяка твоя пісня сьогодні не покриє вже ту зраду і біль яку ти просто проігнорувала маючи такий статут і сенс для українського народу ! А колись Була моїм мотиватором !!!! Жаль… Та мабуть, люди самі вирушають в яку сторону вони хочуть рости і якою ціною!
Коментарі на сторінці Лорак

Втім, знаменитість таки знайшла вихід, як продовжувати займатися творчістю та не стикатися з лавиною критики у свою адресу. Ані просто обмежила можливість коментувати її публікації на своїй сторінці в Інстаграмі. Тепер всі її фото можна тільки “лайкнути”.

Ані закрила коментарі

Нагадаємо, що Ані Лорак походить з Буковини, свою кар’єру вона починала саме в Україні та навіть випустила кілька збірок пісень рідною мовою. Також вона брала участь у телепроєктах, де вільно спілкувалася українською. Втім, після 2014-го року емігрувала у москву.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини