Екс-чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу одружився з нареченою у Конча-Заспі: фото з помпезного весілля під Києвом

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак одружився зі своєю обраницею. Зіркова пара відгуляла вишукане весілля під Києвом, у Конча-Заспі

Мурат Налчаджиоглу, відомий турецький бізнесмен, раніше перебував у шлюбі зі співачкою Ані Лорак. Після розлучення особисте життя чоловіка склалось чудово – він покохав красуню-дівчину, якій зробив пропозицію. Декілька років вони перебували у стосунках, а тепер вирішили взяти шлюб. Весілля знаменита пара зіграла під Києвом, в історичній Конча-Заспі.

Спершу зіркова пара приховувала своє весілля та не оголошувала день, в який вони стануть чоловіком і дружиною. Пізніше на особистій сторінці Мурата Налчаджиоглу в соціальній мережі Інстаграм з’явились кадри з ніжного та водночас шикарного весілля з його нареченою. Закохані влаштували закриту невеличку весільну вечірку в заміському ресторані.

Мурат Налчаджиоглу показав кадри з весілля зі своєю нареченою Лілією Реус
Мурат Налчаджиоглу показав кадри з весілля зі своєю нареченою Лілією Реус

Знаменитий турецький бізнесмен опублікував на своїй сторінці фотографії та відео, якими його рідні вітали Мурата з важливим днем у його житті. На кадрах можна помітити наряди, які закохана пара обрала для дня свого весілля. Наречена одягла стильну сукню з відкритими плечима та довгим шлейфом. Ніжна зачіска Лілії Реус ідеально доповнила її весільний наряд. А ось Мурат Налчаджиоглу одягнув світлий костюм-трійку – ніжний блакитний колір наряду нареченого чудово пасував під сонячну літню погоду.

Весілля Мурата Налчаджиоглу та його коханої нареченої візажистки Лілії Реус
Весілля Мурата Налчаджиоглу та його коханої нареченої візажистки Лілії Реус

На опублікованих кадрах можна побачити, що під час одруження біля закоханої пари стоїть дівчинка. Найімовірніше, це донька Лілії Реус – падчерка Мурата Налчаджиоглу. А ось доньки турецького бізнесмена від його колишньої дружини Ані Лорак на фотографіях не видно. Схоже, Софія не завітала на весілля свого батька.

Фотографії з весілля Мурата Налчаджиоглу та його коханої нареченої Лілії Реус
Фотографії з весілля Мурата Налчаджиоглу та його коханої нареченої Лілії Реус

Нагадаємо, що відомий турецький бізнесмен і блогер Мурат Налчаджиоглу почали зустрічатись ще до початку 2020 року – лише у серпні 2020 вони розсекретили свій роман. Через рік чоловік зробив пропозицію своїй дівчині. Вони понад рік були заручені й тепер нарешті наважились зіграти весілля.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини