Лілія Реус-Налчаджиоглу показала шикарну обручку, яку їй подарував колишній Лорак Мурат: камінчик кілограмовий

Екс-чоловік Ані Лорак Мурат Началджиоглу разом зі своєю новою обраницею Лілією Реус замилували мережу кадрами у весільному вбранні, а кохана яскравого турка показала свою обручку.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат вже давно почав нове життя. Він зустрів свою справжню половинку, яка, як і його колишня, походить з України. Нині Лілія Реус довела, що не стала просто черговим захопленням турецького мачо, а увійшла повністю у його серце. Молода наречена показала свою обручку і виглядає каблучка дуже та й дуже коштовно.

Лілія Реус-Налчаджиоглу показала шикарну обручку

Гроно коштовного каміння обрамлене у метал, який нагадує, на перший погляд, біле золото. Доповнила свій образ дівчина розкішним манікюром у мінімалістичному стилі.

Що відомо про стосунки Мурата та Лілії?

Попри те, що екс-чоловік Лорак купався у чутках про свої чисельні романи, після розлучення з поп-дівою він довго не міг знайти свою половинку. Всі стосунки були короткотривалими, допоки доля не послала йому Лілію. Є інформація, що познайомилася пара завдяки роботі, а дехто з прихильників вважає, що молода українка і взагалі надихнула свого обранця на бізнес у б’юті-сфері, адже сама вона тривалий час працювала візажистом.

Відомо, що від попередніх стосунків у пані Реус є дитина, яку Мурат з теплотою прийняв у свою родину, адже і сам є батьком.

Лілія Реус-Налчаджиоглу показала шикарну обручку

Весілля молоді зіграли 3 червня цього року. Цікаво, що на кадрах, опублікованих подружньою парою немає дочки Налчаджиоглу від своєї першої дружини. До цього моменту було відомо, що Ані не забороняла дівчинці бачитися з татом, хоча й сама була на нього дуже ображена.

Нагадаємо, що бувши заміжньою, Ані Лорак потопала у чутках про те, що її обранець їй зраджує з іншими. Спливали навіть світлини Мурата з іншими дівчатами у розважальних клубах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини