Євген Кошовий відреагував на критику, що “Квартал 95” без Зеленського став несмішний: “А хто це говорить?”

Все частіше в Мережі зʼявляються коментарі про те, що "Квартал-95" став несмішним після того, як проєкт покинув Володимир Зеленський. Євген Кошовий дав свій коментар з цього приводу.

Відомий проєкт “Квартал-95” став дуже популярним на телебаченні, головною зіркою якого за версією прихильників був саме Володимир Зеленський. Останнім часом, після того, як Володимир Зеленський став президентом України і покинув проєкт прихильники почали все більше говорити про те, що жарти у “Кварталі-95” вже не такі смішні, як раніше.

Про це Слава Дьомін вирішив поспілкуватися з Євгеном Кошовим і дізнатися, як він ставиться до цього. Як каже Слава, про це говорять саме зараз, під час повномасштабного вторгнення і чоловікові стало цікаво чому, на думку Кошового, прихильники говорять такі речі.

Євген Кошовий прокоментував закиди про несмішні жарти у Кварталі-95
Євген Кошовий прокоментував закиди про несмішні жарти у Кварталі-95

“А хто це говорить? Коментарі, вони від кого йдуть? Квартал зараз – їдьте туди (на передову) і подивіться, а потім кажіть, смішно чи ні. Не дивіться, дивіться політичні ток-шоу, якщо ви такі обізнані у політиці. Йдіть на програму “Самий розумний”. В нас її, правда, немає, тому йдіть на х**й”, – відповів Кошовий.

Що стосується його стосунків з Володимиром Зеленським – для Євгена Кошового президент України залишився найкращим другом. Вони досі називають одне одного кличками, які отримали під час спільної роботи, але, звісно, так вони на людях робити ніколи не будуть – недоречно.

Кошовий зізнається, що любить частенько скидати меми Зеленському про нього або щось, що повʼязане з ним. В такі часи навіть в якості президента країни, в якій йде війна, потрібно зберігати позитивний настрій і не втрачати почуття гумору, хоч це буває частенько дуже складно.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини