Мурат Налчаджиоглу вирушив у медовий місяць з новоспеченою дружиною Лілією Реус: перші романтичні кадри

Відомий турецький бізнесмен і колишній чоловік Ані Лорак нещодавно вдруге одружився з українською візажисткою. Знаменитість показав перші кадри з їхнього медового місяця

Мурат Налчаджиоглу народився та виріс в Туреччині. До квітучої України заморського бізнесмена привела колись популярна та шанована в рідній країні Ані Лорак. Зіркова пара понад 10 років будувала стосунки та виховувала разом спільну доньку, втім врешті-решт шлюб дав тріщину та знаменитості вирішили розлучитись.

Після розриву Мурат Налчаджиоглу знайшов нове кохання. Декілька років тому знаменитий турецький бізнесмен оголосив, що зустрічається з українською візажисткою Лілією Реус, молодшою за нього на 19 років. А ось минулого тижня зіркова пара відгуляла своє весілля. Одружились вони під Києвом, у Конча-Заспі. Тепер молодята вирушили у медовий місяць.

Кадри з весілля Мурата Налчаджиоглу та його нової дружини Лілії Реус
Кадри з весілля Мурата Налчаджиоглу та його нової дружини Лілії Реус

Для свого весільного відпочинку знаменитості обрали Болгарію. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Мурат Налчаджиоглу опублікував перші кадри зі своєю коханою. Знаменитість показав спільне селфі на тлі гори Чудніте Скалі. На фотографії новоспечене подружжя мало щасливий та усміхнений вигляд.

Мурат Налчаджиоглу показав перші кадри з медового місяця зі своєю дружиною Лілією Реус
Мурат Налчаджиоглу показав перші кадри з медового місяця зі своєю дружиною Лілією Реус

Ні турецький бізнесмен, ні його дружина не стали ділитись подробицями своєї відпустки – схоже, знаменитості вирішили залишити ці деталі виключно для себе двох. Втім, далі Мурат Налчаджиоглу опублікував наступну Історію. Він зі своєю дружиною в Болгарії надовго не зупинявся – вже за декілька годин вони були на кордоні з Туреччиною.

Мурат Налчаджиоглу показав, куди вирушив зі своєю новоспеченою дружиною Лілією Реус
Мурат Налчаджиоглу показав, куди вирушив зі своєю новоспеченою дружиною Лілією Реус

Зовсім не дивно, що подружжя вирішило не зупинятись в одній країні. Річ у тім, що Мурат Налчаджиоглу та його кохана дружина Лілія Реус дуже люблять подорожувати. Так, наприклад, цього року вони вже здійснили невелику подорож різними країнами Європи. З собою закохані взяли своїх дітей – доньок від попередніх стосунків.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини