Донька Джоні Деппа Лілі вперше розповіла, чому не хотіла коментувати судові справи між батьком та Ембер Герд

Кілька років тому колишня дружина Джонні Деппа заявила про знущання та подала на розлучення до суду разом зі своїми голосними заявами. Що дуже вдарило по кар'єрі зірки. Але багатьох цікавило, чому донька Деппа мовчить.

Відомий голлівудський актор Джонні Депп почав зустрічатися з Ембер Герд після свого розлучення з дружиною та матір’ю його дітей, французькою актрисою та співачкою Ванессою Параді у червні 2012 року. У шлюбі пара прожила понад 14 років. Але згодом коханню прийшов кінець, тому, Джонні не надто довго переживав своє розлучення й вступив у нові стосунки, але якби тоді він знав, на яку біду на нього накличе ця жінка. Певно обійшов би стороною. Але все сталося так, як вже сталося. І дякувати Богові, кар’єра Деппа потрохи відновлюється.

Донька Джонні Деппа прокоментувала його судову справу

Але з самого початку всіх судових розбирань, весь світ цікавило питання, чому дочка актора не стає на захист батька, а тримається осторонь і мовчить про всю цю ситуацію. Просто в нашому менталітеті це виглядає дуже дивним, не захистити від звинувачень близьку людину, тим більш батька. Але, в кожній родині свої правила.

Донька Джонні Деппа прокоментувала його судову справу

Та зовсім нещодавно Лілі Роуз-Депп пояснила свою позицію в цій ситуації. Дівчина спокійно заявила, що вона має повне право на мовчання і вирішила ним скористатися  Лілі не хотіла нарікати й на себе купу пліток та відповідати кожному журналістові очевидні речі. Тому Вона вважає, що зробила все дуже правильно, адже вона не сказала жодного слова, в тому числі й провокаційного. Бо справа домашнього насилля дуже тонка й одне зайве або не влучне слово може повністю змінити хід справ у суді.

Донька Джонні Деппа прокоментувала його судову справу

До того ж Лілі пригадала як батьки виховували її та її брата Джека. Джонні Депп з дружиною завжди намагались відгородити своїх дітей від публічності та оберігали їх особистий простір. Тому, донька легенди голлівудського кінематографа вирішила відсторонитись від ситуації та зберегти позицію глядача.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини