Насміхання над королевою та плювок у душу братові: що показали у фільмі про принца Гаррі та Меган Маркл?

Скандально відома пара Меган Маркл та принц Гаррі розкрили таємниці, які Букінгемський палац усіма силами намагався приховати. Що розповіли закохані про королевську родину?

Нещодавно Netflix презентував першу частину документального серіалу про життя Меган Маркл і принца Гаррі, а також про їхнє “буття” у складі королівської родини. До прем’єри першого випуску біографічної стрічки скандально відома у Великобританії пара обіцяла розповісти всю правду про Букінгемський палац, а також назвати реальні причини відмови від королівських титулів та обов’язків. Проте, глядачі вважають, що поки стрічка не вражає цікавістю та новаторством.

Що показали в першій частині стрічки

Глядачі, які вже встигли переглянути першу частину документального фільму про Меган Маркл і принца Гаррі повідомили, що їхні очікування повністю підтвердились. Щоправда, сказано це не в дуже позитивному ключі. Публіка зазначає, що Гаррі очікувано порівнює свою дружину з покійною матір’ю, принцесою Діаною, а загалом сюжет поки що здається доволі нудним.

Принц Гаррі та Меган Маркл
Принц Гаррі та Меган Маркл

Крім того, глядачі зазначили, що пара звинувачує королівську родину в расизмі та утисках. Втім, поки що не було сказано нічого “сенсаційного”, як обіцяли раніше Меган Маркл і принц Гаррі. Втім, деякі моменти сильно обурили публіку. Так, наприклад, у певний момент декотрим глядачам здалось, що дружина королівського онука насміхається над його бабусею.

В одному з уривків фільму Меган Маркл пригадує, як одного разу їй довелось робити реверанс перед померлою королевою Єлизаветою ІІ. Герцогиня так іронічно описувала свої рухи, а на її обличчі сяяла така посмішка, що глядачі вирішили, що це була явна насмішка над королевою.

Меган Маркл і принц Гаррі приголомшили новим фільмом
Меган Маркл і принц Гаррі приголомшили новим фільмом

На цьому обурення глядачів не вщухають. Наступним моментом, який занепокоїв та стурбував публіку виявився той факт, що принц Гаррі вирішив включити у фільм уривки з інтерв’ю своєї матері принцеси Діани. Тоді померла знаменитість вирішила поспілкуватись з Мартіном Баширом, яке в минулому спричинило гучний скандал. Після підлої бесіди з американським журналістом Букінгемський палац довго оговтувався.

Врешті-решт було вирішено, аби це інтерв’ю більше не пригадувалось та не потрапляло до медіапростору. Проте, принц Гаррі, схоже, вирішив порушити правило та настанову брата.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини