Такого від неї не очікували: Меган Маркл розповіла, як насправді поводить себе Кейт Міддлтон поза камерами

Нещодавно на екранах шанувальників з'явився документальний серіал про сім'ю Меган Маркл та принца Гаррі. У цій стрічці деякі подробиці та деталі про інших членів королівської родини здивували.

8 грудня стрімінгова платформа Netflix випустила декілька серій документального серіалу про членів королівської родини Меган Маркл та принца Гаррі. Життя цієї пари при королівських звичаях та правилах не з найлегших та завжди потрапляє у центр уваги світу. Тому на вихід цього серіалу, у якому головні герої розповіли доволі цікаві подробиці, очікували багато глядачів.

У цих перших трьох серій подружжя розповідало про свою пару, але їхня увага не могла обійти членів королівської родини Великої Британії.

Кадри з серіалу про Меган Маркл та принца Гаррі
Кадри з серіалу про Меган Маркл та принца Гаррі

Якими є члени королівської родини поза камерами?

У цих серіях документального проєкту про життя пари Меган Маркл та принці Гаррі американська акторка розповіла, що її здивувало в новій родині найбільше.

Виявляється, усі члени королівської сім’ї навіть наодинці одне з одним дотримуються правил етикету та формальностей. Меган поділилися з шанувальниками, що раніше вважала, що образ стриманих та поважних аристократів, які завжди дотримуються усіх формальностей, це “картинка” для публіки. Однак, це виявилось не так.

Меган Маркл щиро та чесно розповіла про все (скріншот з серіалу)
Меган Маркл щиро та чесно розповіла про все (скріншот з серіалу)

Дружина принца Гаррі розповіла, що на першій ввечері з Кейт Міддлтон та принцом Вільямом вона була босоніж та у рваних джинсах, аби поза камерами розслабитися та відпочити. А коли вона побачила родину брата свого обранця, то обійняла Кейт. Проте, їй швидко дали зрозуміти, що формальності не перестають виконуватись і поза камерами.

“Така формальність використовується по обидва боки. Це мені здалося дивним”, – зізналася Меган Маркл.

Зазначимо, що принц Гаррі розповів, що він не міг зробити пропозицію Меган без дозволу покійної королеви Єлизавети ІІ та за межами країни. Тому він запропонував коханій свої руку та серце в котеджі пари, коли Меган Маркл смажила курку, а принц Гаррі відкоркував вино.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини