Закінчили свою кар’єру в 2022 році: онука Ротару Соня Кей, Джим Керрі, Деніел Редкліфф та інші

У 2022 році було багато злетів, але не менше падінь. Деякі зірки оголосили про закічення своєї кар'єри з певних причин. Що саме стало на заваді кар'єри - читайте далі.

Sonya Kay

Дівчина оголосила про закінчення кар'єри
Дівчина оголосила про закінчення кар’єри

Українська співачка Софія Хлябич оголосила про закічення співочої кар’єри на початку 2021 року. Вона розповіла про це у соціальних мережах. За її словами, вона та її команда вже зробили великий вклад у розвиток української музики та культури, тому свій шлях вона вже пройшла і має покинути сцену. Соня з теплом у душі згадує свій маленький тур, публікації у глянцевих журналах та багато інших приємних моментів.

Деніел Редкліфф

Актор, за яким закріпилась роль славнозвісного Гаррі Поттера оголосив про закічення своєї акторської діяльності. Наразі йому 32 роки, але повністю залишати кіно хлопець не планує. Він планує стати режисером, але найближчі два роки продовжить зйомки у запланованих картинах.

“В мене є сценарій, який я хотів би втілити в життя. Так, я хочу стати режисером. Як би це не було банально, але я написав про власне життя, тому що розуміючі люди порадили писати про те, що мені відомо найкраще”, – розповів актор.

Джим Керрі

Джим Керрі оголосив про пенсію
Джим Керрі оголосив про пенсію

Цього чоловіка знає весь світ. Нажаль, час нікого не шкодує та Джим вирішив піти на пенсію. На його думку, він зробив досить великий вклад у кіно, тому може гордо зробити собі заслужений відпочинок:

“Я виходжу на пенсію. Це правда, без жартів. Можливо, мені хтось піднесе сценарій, що буде написаний золотими чорнилами і лише тоді я зверну увагу на картину, заради якої варто повернутися”, – зізнався Керрі.

Алек Болдвін

Чоловік був вимушений припинити зйомки у кіно через неприємну ситуацію, що трапилася під час зйомок одного з фільмів. Справа в тому, що Алек під час однієї зі сцен мав вистрелити з не зарядженого пістолету, але він виявився справним і у зв’язку з цим постраждали люди. Алек втратив контракти з п’ятьма великими картинами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини