56-річна Сальма Хаєк не перестає дивувати: акторка опублікувала фото без краплі макіяжу після Нового року

Сальмі Хаєк вже 56 років, але акторка продовжує дивувати прихильників своїм молодим виглядом. Не стала винятком фотографія, зроблена після Нового року.

Відома мексикансько-американська зірка кіно 56-річна Сальма Хаєк показала себе після святкування Нового року без краплі макіяжу. Жінка опублікувала фотографію у своїй соціальній мережі, яка вразила прихильників натуральністю та прекрасним виглядом Сальми.
Акторка позує з чашкою кави на фоні гір, з розпущеним волоссям та звичайній піжамі з легенькою посмішкою.

Також, кумир мільйонів чоловіків та жінок в цілому світі привітала прихильників з Новим роком. Спочатку, вона виразила велику вдячність за підтримку та незкінченне кохання, а потім побажала здійснення мрій та найкращого Нового року.

Сальма Хаєк показала фото без макіяжу
Сальма Хаєк показала фото без макіяжу

Сальма Хаєк дуже рідко показує своє особисте життя, але акторка часом демонструє, як вона живе зі своїми дітьми. Вона вже не один рік проводить у щасливому шлюбі з мільярдером з Франції Франсуа-Анрі Піно. Вони разом вихожуть дівчинку Валентину, але у неї є й 21-річна пасербиця Матильда, яка часто проводить час з акторкою.

До своєї не рідної доньки Сальма ставиться дуже дбайливо та з особоливою любов’ю, а з Валентиною вона навіть з’явилася на обкладинці журналу Vogue. Жінка розповідала, що донька частенько бере її речі з гардеробу, а Сальма потім шукає їх по всьому маєтку.

Крім цього, вона розповіла, чому так пізно стала мамою. За її словами, жінка нарешті знайшла свого супутника, який має стабільний заробіток та хорошу кар’єру. Вона зробила багато речей у своєму житті, тому може спокійно дозволити собі жити для своєї дитини і не перейматися за кар’єру, яка принесла їй багато плодів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини