Померла єдина донька Елвіса Преслі Ліза Марі: відома причина смерті 54-річної зірки

Єдина донька відомого Елвіса Преслі пішла з життя у віці 54 років. Про це повідомила мама Лізи Марі Преслі - Прісцила. Жінка попросила молитися всіх за їхню родину.

У віці 54 років померла єдина донька легендарного Елвіса Преслі. Повідомляють, що 12 січня о 10:37 ранку в жінки зупинилося серце. Щойно про це дізналися, її повезли до лікарні в надії реанімувати, але зробити це, нажаль, не вдалося. Ліза Марі Преслі знепритомніла у власному маєтку в Лос-Анджелесі, тіло покійної знайшла хатня робітниця і викликала відповідні служби.

Про цю новину повідомила мама Прісцила Преслі:

“З великою складністю повідомляю, що моя донка Ліза марі Преслі покинула нас. Я прошу не турбувати стосовно цього приводу, коментарів ніяких більше не буде. Дякую кожному, хто молиться за нашу сім’ю”

Ліза Марі та Прісцила Преслі
Ліза Марі та Прісцила Преслі

Ліза Марі народилася в 1968 році, коли її батько був в центрі своєї слави, тому дівчинка росла з відомим батьком і під постійним наглядом папарацці. Коли їй був 9 років, вона дізналася страшну новину про смерть її батька, але вони з мамою Прісцилою Преслі продовжили жити своє життя без чоловіка.

На фоні стресу, отриманого після смерті Елвіса Преслі, будучи підлітком, Ліза Марі почала приймати заборонені речовини, через це її мати відправила дівчинку до школи-інтернату, щоб якось виправити цю ситуацію.

Народження єдиної доньки Елвіса Преслі
Народження єдиної доньки Елвіса Преслі

Життя єдиної доньки Елвіса Преслі було наповнене не лише стражданнями, але й частинкою щастя. Вона продовжила кар’єру свого знаметиного батька та в 2003 році випустила свій альбом, який зайняв п’яту позицію в найвідомішому музичному чарті. Крім цього, Ліза Марі була заміжня цілих чотири рази: Денні Кіо, Майкл Джексон, Ніколас Кейдж і Майкл Локвуд. В неї є донечка від першого чоловіка, яку звуть Райлі та дві дівчинки-близнючки Фінлі та Гарпер від останнього чоловіка. Син жінки покінчив з собою у віці 27 років.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини