Голлівуд відходить на другий план: “Термінатор” Арнольд Шварценеггер заговорив українською мовою

Відомий голлівудський актор Арнольд Шварценеггер заговорив українською мовою у кліпі, що був спільно знятий з переможцями "Євробачення-2022" Kalush Orchestra.

Відомий на весь світ актор Арнольд Шварценеггер знявся в українському кліпі переможців “Євробачення-2022” Kalush Orchestra. Відомо, що знайомство гурту з такою великою людиною відбувалося ще під час туру в Північній Америці минулого року. Гурт переспівав відому щедрівку “Щедрий вечір” у новій молодіжній манері. На початку кліпу вставка зі словами актора, який посилає важливий меседж підтримки всім українцям.

На початку зйомка розпочинається з закадровим голосом Арнольда Шварценеггера, він підбадьорює українців у такий період теплими словами.

Фрагмент з нового кліпу переможців Євробачення
Фрагмент з нового кліпу переможців Євробачення

В кінці кліпу Арнольд  Шварценеггер з’являється в кадрі в оточенні учасників бенду і українською мовою говорить “Щедрий вечір”. Як розповідає сам гурт, цей кліп вони зняли минулого року, коли їздили з гастролями по Сполучених Штатах Америки і залишились вкрай задоволені зробленою роботою там.

“Ми не очікували на таку крутість цього кліпу. Раніше, ми по цим вуличкам бігали у відомій всім грі GTA – San Andreas, а зараз ми втілюємо в життя відмінну інтерпритацію нової української щедрівки, побувавши в гостях в самого термінатора”, – розповідають музиканти.

Арнольд у кліпі говорить українською мовою
Арнольд у кліпі говорить українською мовою

Сам Арнольд Шварценеггер також розповідав про цю зустріч з музикантами. Він назвав їх дуже надихаючити особистостями, що справді дарують хороший настрій та позитивні емоції. Колектив виразив неймовірну вдячність за участь у кліпі та подякували також за потужну підтримку Україні у цій боротьбі з країною-агресором.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини