500-2000 кубів газу безкоштовно: хто з українців може отримати пільгове блакитне паливо

Стало відомо, що певна категорія людей зможе отримати пільгових 500-2000 кубів газу для опалення та інших потреб. Не всі зможуть це зробити, а лише певні категорії осіб.

Українці, чиї комунальні платежі злітають щороку до небес, мусять уважно слідкувати за останніми новинами щодо пільг на світло, газ та інші необхідні для життя речі. Багато українців зараз залишилися без роботи і їм все одно складно оплачувати комунальні рахунки, не дивлячись на те, що зараз ціни на газ не підіймаються.

Газопостачальна компанія “Нафтогаз” не підіймала цього року ціни, не дивлячись на те, що з російським вторгненням ціни виросли майже на все, але разом зі своїми партнерами вони прийняли рішення безкоштовно забезпечити певну кількість українського народу газом на зиму. Про це повідомила компанія на своєму офіційному сайті. Представники компанії опублікували інформацію, де розповідаються всі подробиці та умови отримання безкоштовного газу у ваші домівки.

Пільгове паливо можуть отримати не всі
Пільгове паливо можуть отримати не всі

Компанія оголосила конкурс у якому буде всього п’ять переможців, що зможуть отримати:

  • 2000 куб. м газу;
  • 1500 куб. м газу;
  • 1000 куб. м газу;
  • 750 куб. м газу;
  • 500 куб. м газу.

Інші 10 учасників матимуть змогу отримати заохочувальні призи за участь у конкурсі у вигляді 100 куб. м газу.

Як взяти участь у конкурсі

Умова участі всього одна. Необхідно сплатити рахунки “Нафтогазу” на суму від 100 гривень через портал Portmone у період з 8 грудня 2022 року до 8 січня 2023 року. Перед цим потрібдно пройти реєстрацію, або здійснити вхід у вже діючий профіль користувача, щоб стати учасником конкурсу. Все! Далі – лише очікувати на результати. Переможців будуть обирати на офіційному акаунті порталу Portmone 9 січня 2023 року завдяки сервісу random.org.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини