Підтримали Україну навіть кольором одягу: як виглядали президент США і його дружина під час візиту Зеленського

Учора відбувся історичний момент, коли Володимир Зеленський уперше від 24 лютого виїхав з України. І першими, до кого він приїхав, стали подружжя Байденів, які підтримали президента України навіть своїм одягом.

Володимир Зеленський 21 грудня уперше покинув територію України та виїхав за кордон задля дипломатичної зустрічі. До цієї події була прикута увага всього людства, особливо після заяви президента України на початку повномасштабного вторгнення про те, що він не буде їхати зі своєї країни, та його канонічної фрази:

“Мені необхідна зброя, а не евакуація”.

Для першої закордонної поїздки Зеленський обрав США, де його радісно та патріотично зустріло подружжя Байденів й американський парламент.

Як навіть одягом Байдени підтримали Україну?

Президент Сполучених Штатів Джо Байден та Перша леді Америки Джил Байден тепло зустріли Володимира Зеленського. Подружжя потиснуло руки лідеру нашої держави та міцно обійняли його за плечі. У Мережі це порівняли з тим, ніби пара обійняла власного сина.

Світлини з теплої зустрічі Зеленського та Байдена
Світлини з теплої зустрічі Зеленського та Байдена

Також президент Америки та його дружина вирішили підтримати голову нашої держави в трохи цікавіший спосіб та підібрали патріотичні образи, знімки з якими одразу розлетілися Мережею.

Важливим та яскравим аксесуаром в образі Джо Байдена на першій за такий довгий час зустрічі в живу, а не за екранами, стала синьо-жовта краватка в діагональну смужку. Його дружина Джил Байден для цієї події обрала блакитне пальто та мідіспідницю такого ж кольору. Свій образ вона підкреслила чорними туфлями та такого ж кольору поясом по одну сторону пальта.

Фотографії з образом Джил Байден для цієї зустрічі
Фотографії з образом Джил Байден для цієї зустрічі

Також вона особливо по-теплому та по-домашньому згадала про дружину Володимира Зеленського Олену та виразила свої сподівання, що їхні з чоловіком тепло та любов повернуться в Україну до всіх родин.

Образ Зеленського для цієї зустрічі

Як і від початку повномасштабного вторгнення, так і тут, Володимир Зеленський вирішив не зраджувати своєму мілітарі-стилю. Навіть перший виїзд за кордон не сколихнув президента України проміняти свій символічний образ на костюм з краваткою.

Володимир Зеленський з’явився на зустрічі з Байденами в тактичних штанах кольору хакі та світшоті оливкового кольору із золотим тризубом вгорі. Підкреслило цей образ взуття, що нагадувало берці.

Фото з образом Зеленського для зустрічі в США
Фото з образом Зеленського для зустрічі в США

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини