“Україна бореться за весь світ”: Зеленський дав важливе інтерв’ю, де чесно розповів про Україну і свою сім’ю

Президент України Володимир Зеленський нині дуже багато працює задля нашої перемоги та захисту громадян. Однак, іноді він має змогу дати важливі інтерв'ю, де розповідає не тільки про країну, якою керує, а й і про свою родину.

Володимир Зеленський зіштовхнувся з багатьма випробуваннями після 24 лютого. На його плечі впало значне завдання проявити мужність та хоробрість та встати на захист нашої країни перед ворогом. Можна вважати, що це відбулось доволі гідно, адже президент зміг навіть стати Людиною року та отримати визнання в усьому світі.

Україну почули, до наших прохань прислухаються, а наші потреби закривають. Дійти до такого рівня допомоги та залученості інших країн було нелегко. Так само нелегко Володимиру Зеленському було від початку повномасштабного вторгнення.

Однак, нині очільник нашої країни дав важливе інтерв’ю Девіду Леттерману, де чесно розповів про події в Україні та те, що відбувається у його сім’ї.

Про що Зеленський розповів у цьому інтерв’ю?

Американський комік та ведучий Девід Леттерман завітав в Україну, аби поговорити з президентом України та записати цю розмову для нового випуску авторського проєкту зірки “Мій наступний гість не потребує представлення”.

Скріншот з інтрев'ю Леттермана із Зеленським
Скріншот з інтрев’ю Леттермана із Зеленським

Раніше цей епізод можна було переглянути лише на Netflix, однак нині він вийшов і на YouTube-каналі цієї стрімінгової платформи.

Хоч у цьому випуску більшість часу Девід Леттерман та Володимир Зеленський говорять про повномасштабне вторгнення на терени України, місце для гумору та жартів усе одно знайшлося. Також під час розмови було чути сирену та рух потягів, адже запис відбувався на станції метро.

Володимир Зеленський за ці понад 40 хвилин бесіди розповів, як минає його день, як часто він спілкується зі своєю родиною та про нашу реальність в умовах повномасштабного вторгнення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини